Para kazanmak için hangi alana yönelmek gerekir?

1.4 fire Egea

Hectopat
Para kazanabileceğim özelliklerim.

Üst düzeye yakın 3D çizim/tasarım yapabiliyorum.

Arduino IDE yazılımı biliyorum C ve C++ ile çok benzer.

Kendi atolyem 3D printerım var bir şeyler üretebilecek her şeye sahibim.

Halihazırda yaptığım müthiş bir direksiyon seti var sadece yazılımı bana ait değil.
Ama yazılımı yaparsam ve güzel bir PCB ile işi bitirirsem bundan para kazanabilirim.

Bunun dışında babam elektrikci onun mesleğini devam ettirebilirim kendimde elektrik elektronik okuyorum.
Lise son sınıfım kültür derslerim berbat desem yeridir ama atolye bölüm derslerimde oldukça başarılıyım.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Geleceğimi mahvetmek istemiyorum ama disiplinsiz biriyim genel olarak, bir hedefim dahi yok.
Kendime yapabileceğim bir hedef belirleyip bu sevdiğim "maker"lık olayını işe paraya dönüştürmek istiyorum artık yaşım ilerledi ve para kazanmam gerek.
Şu an olmasa bile 1-2 sene sonra okulum bittiğinde elimde hiçbir şey olmayacak ve ailemin bana yaptığım şeylere saygısı, ilgisi kalmayıp destek göstermeyecekler.
Bu sebepten dolayı gerçekçi fikirlerinizi merak ediyorum. Bu işlerle uğraşanlar varsa öneride bulunurlarsa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…