Enekair Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 YouTube ile ilgileniyorum ve gelişmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2025
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 6 Ocak 2025 #2 Enekair dedi: YouTube ile ilgileniyorum ve gelişmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Herkesin sevdiği şeylere salla ve sonra herkes kötü yorum yazsın ama çok yorum gelsin işin şakası komik olursan izlenme sayın artabilir.
Enekair dedi: YouTube ile ilgileniyorum ve gelişmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Herkesin sevdiği şeylere salla ve sonra herkes kötü yorum yazsın ama çok yorum gelsin işin şakası komik olursan izlenme sayın artabilir.
sefabgc Centipat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 6 Ocak 2025 #3 Temel amacın kitle oluşturmak olsun
Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.070 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Enekair dedi: YouTube ile ilgileniyorum ve gelişmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendi iyi olduğun ve YouTube'da bunun eksik olduğunu düşündüğün videolar ile kendine has kitleni kurarak başlayabilirsin.
Enekair dedi: YouTube ile ilgileniyorum ve gelişmek istiyorum. Neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendi iyi olduğun ve YouTube'da bunun eksik olduğunu düşündüğün videolar ile kendine has kitleni kurarak başlayabilirsin.