Para kazanmak için oyun oynamak

Makaleler
5
Geçen gün CS:GO envanterimde olan kasaları hazır kısıtlama da kalkmışken sattım ve 20 TL para kazandım. Bu sadece başlangıçtı. Aklımda boş zamanlarda CS:GO oynayıp kasa düşürüp satmak var. Metin2 gibi oyunlarda da bu durumu duymuştum. Bu tarz bir yöntem uygulayan var ise tüyor verebilir mi?

Hocam böyle yaparak harçlık dediğimiz miktarda para kazanırsınız. Tabii bilgisayarın harcadığı elektrikle karşılaştırırsak zarara girebilirsiniz. ZupS serisi alıp Idle Master ile kart düşürüp satabilirsiniz. Arkadaşım bu yöntemle 65 TL kazanmıştı.

Bunun için biraz oyunla kafayı bozmak lazım. Lise zamanında Metin2'de item satıp aylık 1200 TL civarları kazanıyordum. Ama günde 4 saat uyuyup hep oyun başındaydım. Hiç gerek yok.

Bunun için biraz oyunla kafayı bozmak lazım. Lise zamanında Metin2'de item satıp aylık 1200 TL civarları kazanıyordum. Ama günde 4 saat uyuyup hep oyun başındaydım. Hiç gerek yok.
Bir oyuna o kadar vakit gömmektense, gelecekte işimize yarayacak şeylerde kendimizi geliştirmek daha doğru olur.

Yanlış bilgi hocam, oyun size seviyeye bakmadan rastgele droplar düşürür. İlerlemeyle, rankla ve seviyeyle alakası yok.

20 TL para değil, para için oyun oynayacaksan zamanını hiç boşa harcamamanı öneririm. Oyunu eğlencesine oynamaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…