YouTube Para kazanmak için videoların ne kadar izlenmesi lazım?

90 günde 10m izlenmeye ulaşman lazım.

Her gün düzenli video ya da 2-3 shorts atarsan ulaşabilirsin.

Düzen çok önemli. Düzenli atarsan videoların öne çıkmaya başlar.

Dene kesinlikle denemezsen herhangi başka bir iş yada bir şey yaparken sürekli deneseydim ne olurdu dersin ömür boyu.

Dene olmazsa olmadı dersin biter gider.

Belki tutacak içeriklerin bilemezsin.

Uygunluk koşulları
Katılmanız için gerekenler hakkında bilgi edindikten sonra, Shorts videoları veya uzun videolar aracılığıyla kanalınızı YPP'ye uygun hâle getirebilirsiniz. Uygun olduğunuzda sizi bilgilendirmemizi isterseniz YouTube Studio'nun "Para kazanma" bölümünde Bildirim alın'ı seçin. Aşağıdaki uygunluk koşullarından birini karşıladığınızda bir e-posta alırsınız.

1. Son 12 ayda, herkese açık içeriklerin izlenme süresi hedefi olan 4.000 geçerli saate ulaşıp 1.000 abone kazanmanız veya
2. Son 90 gün içinde, herkese açık Shorts görüntüleme sayısı hedefi olan 10 milyon geçerli görüntülemeye ulaşıp 1.000 abone kazanmanız gerekir

Kanal ayarlarına girdiğinde 'Para kazanmayı aktif et' şartlarından bakabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 3000 saat idi.

90 günde 10m izlenmeye ulaşman lazım.

Her gün düzenli video ya da 2-3 shorts atarsan ulaşabilirsin.

Düzen çok önemli. Düzenli atarsan videoların öne çıkmaya başlar.

Dene kesinlikle denemezsen herhangi başka bir iş yada bir şey yaparken sürekli deneseydim ne olurdu dersin ömür boyu.

Dene olmazsa olmadı dersin biter gider.

Belki tutacak içeriklerin bilemezsin.
Tutacak, özgün içerik öneriniz var mı? İş bulamıyorum ve tüm vaktimi buna harcayabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı