YouTube Para kazanmaya tekrar başvuramamak

Urasxman

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060, İntel Core i7 12650H 12th Gen, 16GB RAM,
Meslek
Öğrenci
YouTube para kazanmaya başvurdum fakat kabul edilmedi. Hesabımı vs. düzenledikten sonra ve tekrar başvurmak istiyorum. Başvurma süremin geçmesine rağmen tekrar başvuramıyorum. Butona tıklayamıyorum. Çözümünü bilen var mı? Veya neden olduğunu.

Bu da fotoğrafı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-05-28-01-15-11-435_com.google.android.apps.youtube.creator-edit.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 818
Son düzenleyen: Moderatör:
"Kanalınız koşulları sağladığı sürece" diye bir ibare var. Muhtemelen bazı koşulları hala sağlamıyorsunuz. "Daha fazla bilgi" kısmında vardır muhtemelen hangi koşullar olduğu.

Son düzenleme:
Abonelerin insan olması gerekiyor gerçekten bot kullanarak para kazanacağına inandın mı?

Kanalınıza baktım da aktif video yüklemek gibi bir şart vardı diye hatırlıyorum.

Abonelerin insan olması gerekiyor gerçekten bot kullanarak para kazanacağına inandın mı?
Valla bot kasmadım, 4 yıldır video üretiyorum. 4-5 tane tutan videom var.

Kanalınıza baktım da aktif video yüklemek gibi bir şart vardı diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim, ama yinede tekrar başvurma tuşunun geri gelmesi gerekmez miydi?

"Kanalınız koşulları sağladığı sürece" diye bir ibare var. Muhtemelen bazı koşulları hala sağlamıyorsunuz. "Daha fazla bilgi edin" kısmında vardır muhtemelen hangi koşullar olduğu.
Teşekkür ederim

Hocam tutmuş sadece 1 video ve 1 short var bunlardan 6.4b kişi abone olsa bile tutan içeriklerin sana ait değil bu yüzden başkasına ait içeriği olduğu gibi kullandığın için YouTube bunları geçersiz sayacaktır.

Muhtemelen kendini tekrar eden içerikler olduğu için başvurun reddedilmiş olabilir.
Edit kullanabilirsin ama kendinden bir şeyler kat yüzünü göster demiyorum ama en azından sesin olsun.

2 adet tutan içeriğim var. Birisi me'em zaten, birisini kendim editlemiştim. Ben çoktan kendime ait olmayan içerikleri silmiştim. Kaldı mı bilmiyorum fakat diğerlerinin benim yaptığıma emin olabilirsin.

Muhtemelen kendini tekrar eden içerikler olduğu için başvurun reddedilmiş olabilir.
Edit kullanabilirsin ama kendinden bir şeyler kat yüzünü göster demiyorum ama en azından sesin olsun.
Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…