Para mı mutluluk mu?

raunchytve

Centipat
Daha fazla  
Ben mutluluğu seçerdim çünkü küçükken daha mutluydum ve cebimde para olmazdı. Şimdi cebimde param var ama eğlenmeye vaktim yok. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mutluluğu seçerdim çünkü küçükken daha mutluydum ve cebimde para olmazdı. Şimdi cebimde param var ama eğlenmeye vaktim yok. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kesinlikle sana katılıyorum. Eskiden dostlarım vardı, paramız yoktu kola çekirdek yapardık en fazla ama mutluyduk. Şimdi para var ama ne dost kaldı ne de o zamanların mutluluğu.

Paran olursa sorunun kalmaz gibi bir şey canınmı sıkıldı git gez veya oyun oyna.

Çok fazla değişkeni olan bir konu. Sizin bahsettiğiniz para var ama zaman yok durumu gerçekten can sıkar. Öyle bir durumda ben de kesinlikle huzuru ve keyfi seçerdim. Para ve kariyer sahibi olduğum bir dönemde kendime ayırdığım vakit sıfıra yakın olduğunu farkettiğim anda koşarak istifayı veren biri olarak, çok rahatlıkla empati yapabiliyorum.

Ancak sizin durumunuzu dışarıda tutarsak; ben parayı seçerdim her zaman. Çünkü belli bir dereceye kadar olan sağlık da dahil, tüm huzuru ve mutluluğu para ile edinebilirsiniz.

Klişeleştirilmiş "zengin ve mutsuz insan" romantizmine ben inanmıyorum genel anlamda.

Ben parayı seçerdim çünkü hayatımın birçoğu para uğruna gidecek ve zamanım olmayacak ama para olduğu zaman hem zamanım olur hem de kendime ve sevdiklerime vakit ayırabilirim böylece mutluluğuda kaparım.

Kim bedava para veriyor ki? Boş duracağinizi mı düşünüyorsunuz? Milli piyango vb şeyleri saymazsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…