Steam Para nasıl çekilir?

MEGAPOL

Hectopat
Daha fazla  
Steam hesabımda, eskiden CS oynarken biriktirdiğim birçok kasa olduğunu fark ettim. Steam web helper üzerinden baktığımda, bu kasaların toplam değerinin yaklaşık 420 dolar olduğunu gördüm. Bu kasaları satmam ve sonrasında gelen parayla bir skin almam gerektiğini biliyorum. Ancak hangi skini almam gerektiğini ve aldığım skini nerede, nasıl satabileceğimi bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

CSFloat üzerinden istediğin silahın fiyatını dolar bazı üzerinden ne kadar fiyatta ve ne kadar sıklıkla satıldığını öğrenebilirsin ve satışı gerçekleştirebilirsin. Fakat şunu unutma. Sen Steam pazarından alıp satış yapacağın için alıcağın para verdiğin paranın yarısı olacaktır. Çünkü Steam pazarında satılan itemler 2 katı daha fazla fiyata satılıyor.

Bazı skin swap sitelerinde kasalarınızı birleştirip skin alabilir veya nakite çevirebilirsiniz ama oralar komisyon alacaktır. kasaları skine çevirip bireysel olarak satmayı önerebilirim.

Aldığın skin fiyatı Steam'deki fiyatıyla ByNoGame gibi sitelerdeki fiyatı birbirine yakınsa çok az bir kayıp yaşarsın. Ben geçenlerde USP HAİN skinini neredeyse Steam pazar fiyatından sattım.

Ayrıca direk kasa olarak da satabilirsin.

CSFloat üzerinden istediğin silahın fiyatını dolar bazı üzerinden ne kadar fiyatta ve ne kadar sıklıkla satıldığını öğrenebilirsin ve satışı gerçekleştirebilirsin. Fakat şunu unutma. Sen Steam pazarından alıp satış yapacağın için alıcağın para verdiğin paranın yarısı olacaktır. Çünkü Steam pazarında satılan itemler 2 katı daha fazla fiyata satılıyor.

Daha başka bir şansım var mı yarısı fazla geldi.

Aldığın skin fiyatı Steam'deki fiyatıyla ByNoGame gibi sitelerdeki fiyatı birbirine yakınsa çok az bir kayıp yaşarsın. Ben geçenlerde USP hain skinini neredeyse Steam pazar fiyatından sattım.

Önerebileceğiniz bir skin var mı ya da kendim nasıl bulabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı