mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Paramı düzgün bir şeylere harcamak istiyorum ama neye harcayacağımı ben de bilmiyorum. Örnek verir misiniz ne gibi şeylere harcayayım?
Paramı düzgün bir şeylere harcamak istiyorum ama neye harcayacağımı ben de bilmiyorum. Örnek verir misiniz ne gibi şeylere harcayayım?
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 1 Haziran 2022 #2 Önceden program hazırla neye ihtiyacın olduğuna dair. Ona göre azar azar harca.
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 mertrocky dedi: Paramı düzgün bir şeylere harcamak istiyorum ama neye harcayacağımı ben de bilmiyorum. Örnek verir misiniz ne gibi şeylere harcayayım? Genişletmek için tıkla... 1.paranı gereksiz çöp şeylere alma. 2.boşa harcama birikimli kullan. Bunun gibi şeyler.
mertrocky dedi: Paramı düzgün bir şeylere harcamak istiyorum ama neye harcayacağımı ben de bilmiyorum. Örnek verir misiniz ne gibi şeylere harcayayım? Genişletmek için tıkla... 1.paranı gereksiz çöp şeylere alma. 2.boşa harcama birikimli kullan. Bunun gibi şeyler.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 589 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 1 Haziran 2022 #4 mertrocky dedi: Paramı düzgün bir şeylere harcamak istiyorum ama neye harcayacağımı ben de bilmiyorum. Örnek verir misiniz ne gibi şeylere harcayayım? Genişletmek için tıkla... Neye ihtiyacın varsa ona göre harca paranı boşuna harcama arta kalan paranı biriktir bir köşede olsun.
mertrocky dedi: Paramı düzgün bir şeylere harcamak istiyorum ama neye harcayacağımı ben de bilmiyorum. Örnek verir misiniz ne gibi şeylere harcayayım? Genişletmek için tıkla... Neye ihtiyacın varsa ona göre harca paranı boşuna harcama arta kalan paranı biriktir bir köşede olsun.
mertrocky Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #5 BatuRyz dedi: Neye ihtiyacın varsa ona göre harca paranı boşuna harcama arta kalan paranı biriktir bir köşede olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında kiloya ihtiyacim var
BatuRyz dedi: Neye ihtiyacın varsa ona göre harca paranı boşuna harcama arta kalan paranı biriktir bir köşede olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında kiloya ihtiyacim var
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 1 Haziran 2022 #6 mertrocky dedi: Aslında kiloya ihtiyacim var Genişletmek için tıkla... Al Jumbo boy parti cips + 2.5 litre kola göm o zaman.
mertrocky dedi: Aslında kiloya ihtiyacim var Genişletmek için tıkla... Al Jumbo boy parti cips + 2.5 litre kola göm o zaman.