parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.400 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Bilgisayar alacağım param yok. Yemek alacağım param yok. Fotograf makinesi alacağım param yok. PS3 alacağım param yok. Oyun alacağım param yok. Babama yeni telefon alacağım param yok. Kendime dogum gunu hediyesi alacağım param yok. Mikrofon alacağım param yok. Ekipman alacağım param yok. Spotify premium alacağım param yok. Ses karti alacağım param yok. Sehir merkezine gideceğim param yok. Tatile gideceğim param yok. Direksiyon seti alacağım param yok. Spotify'da remiximi yayinladim dinleyen yok. Kisacasi yasanabilir bir hayatim yok. Sebebi biliyorsunuz. Ne onerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2023
Bilgisayar alacağım param yok. Yemek alacağım param yok. Fotograf makinesi alacağım param yok. PS3 alacağım param yok. Oyun alacağım param yok. Babama yeni telefon alacağım param yok. Kendime dogum gunu hediyesi alacağım param yok. Mikrofon alacağım param yok. Ekipman alacağım param yok. Spotify premium alacağım param yok. Ses karti alacağım param yok. Sehir merkezine gideceğim param yok. Tatile gideceğim param yok. Direksiyon seti alacağım param yok. Spotify'da remiximi yayinladim dinleyen yok. Kisacasi yasanabilir bir hayatim yok. Sebebi biliyorsunuz. Ne onerirsiniz?
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #21 Görmemişim ama benim de aklımda onun farklısı canlanmıştı Artı 0 Eksi
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 18 Temmuz 2023 #22 iReassess dedi: Arkadaşlar komik olan şu hiçbir şey kolay değil ayrıca bu arkadaşın dediği şey riskli riskinden bahsetmemiş ve konu sahibinin parası yok bunun için yaklaşık 10 bin TL'den fazla gerek Genişletmek için tıkla... Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Artı 0 Eksi
iReassess dedi: Arkadaşlar komik olan şu hiçbir şey kolay değil ayrıca bu arkadaşın dediği şey riskli riskinden bahsetmemiş ve konu sahibinin parası yok bunun için yaklaşık 10 bin TL'den fazla gerek Genişletmek için tıkla... Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #23 kcg dedi: Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Genişletmek için tıkla... Kardeşim konuyla alakasız şu an çocuk muhtemelen 18 yaş altı neyin kafasını yaşıyorsunuz? Aras the Great dedi: 50 dolarla bile girebilirsin, sadece kafanda bitiyor olay, eğer başarılı olursan, ciddi anlamda büyük paralar kazanırsın. Sana bir şeyi göstermiyorum, bu kafa yapısı ile zaten bir gurubu canlandırıyorsun, çay dağıtmaya devam. Genişletmek için tıkla... Çay dağıtmaya devam? Artı 0 Eksi
kcg dedi: Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Genişletmek için tıkla... Kardeşim konuyla alakasız şu an çocuk muhtemelen 18 yaş altı neyin kafasını yaşıyorsunuz? Aras the Great dedi: 50 dolarla bile girebilirsin, sadece kafanda bitiyor olay, eğer başarılı olursan, ciddi anlamda büyük paralar kazanırsın. Sana bir şeyi göstermiyorum, bu kafa yapısı ile zaten bir gurubu canlandırıyorsun, çay dağıtmaya devam. Genişletmek için tıkla... Çay dağıtmaya devam?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #24 kcg dedi: Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Genişletmek için tıkla... Bir aydan daha kısada kazanılıyor he o süre zarfında ne yiceksin taş mı? Artı 0 Eksi
kcg dedi: Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Genişletmek için tıkla... Bir aydan daha kısada kazanılıyor he o süre zarfında ne yiceksin taş mı?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #25 kcg dedi: Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Genişletmek için tıkla... Kim veriyor reşit olmayan birine aylık 10k söyler misin ? Artı 0 Eksi
kcg dedi: Risk olgusu doğumdan ölüme kadar sürekli var, 10 bin lira dediğimiz para da bir aydan daha kısa sürede kazanılıyor artık. Genişletmek için tıkla... Kim veriyor reşit olmayan birine aylık 10k söyler misin ?
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #26 cinar_yasarrr dedi: Çok basit. Çalışacaksın veya kendini geliştireceksin. Ya bir iş yerinde çalış ya da yazılım falan öğren. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Artı 0 Eksi
cinar_yasarrr dedi: Çok basit. Çalışacaksın veya kendini geliştireceksin. Ya bir iş yerinde çalış ya da yazılım falan öğren. Genişletmek için tıkla... Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #27 iReassess dedi: Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... Söylemesi kolay zaten, icraat 0. Artı 0 Eksi
iReassess dedi: Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... Söylemesi kolay zaten, icraat 0.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #28 Arkadaşlar konudan çok saptık sizin gibi şeylerle uğraşamam çocuğa adam gibi cevap veriyorsanız verin yoksada dağılalım. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar konudan çok saptık sizin gibi şeylerle uğraşamam çocuğa adam gibi cevap veriyorsanız verin yoksada dağılalım.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 18 Temmuz 2023 #29 iReassess dedi: Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... Yazılım er ya da geç öğrenir ama etraf yazılımcı kaynıyor. Artı 0 Eksi
iReassess dedi: Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... Yazılım er ya da geç öğrenir ama etraf yazılımcı kaynıyor.
Prof. Dr. ManMae Decapat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #30 iReassess dedi: Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... totra_proska dedi: Söylemesi kolay zaten, icraat 0. Genişletmek için tıkla... Böyle boş muhabbetlere girmek yerine çocuğun yaşını yazmasını beklesek ? Artı 0 Eksi
iReassess dedi: Şimdi gördümde yazılım falan kolay değil dostum inan bana işin içinde olan biri söylüyor bunu. Genişletmek için tıkla... totra_proska dedi: Söylemesi kolay zaten, icraat 0. Genişletmek için tıkla... Böyle boş muhabbetlere girmek yerine çocuğun yaşını yazmasını beklesek ?