Para nasıl kazanılır?

videocu

Picopat
Para nasıl kazanabilirim?

Halihazırda çalışıyorum. Bilgisayardan veya başka alternatif olarak neylerden para kazanabilirim?

Para nasıl kazanabilirim?

Halihazırda çalışıyorum. Bilgisayardan veya başka alternatif olarak neylerden para kazanabilirim?
Fiziksel olarak çalışarak kazanırsın. Bilgisayardan, telefondan para kazanma gibi bir şey yok. Yani yazılımla uğraşırsan var ama öyle 2 anket dolduruyum hop gelsin para gibi bir şey yok. Çoğu yalan zaten.

Sosyal medyaya içerik üretip reklam geçmeli sitelere içerik yükleyebilirsiniz. İçeriğe ulaşmak isteyen kullanıcılar reklamı izlemek durumunda kalır. Veya oyun hesabı kasıp satabilirsiniz. Örneğin lolde 30 seviyeden sonra ranked girebiliyorsunuz. Yayıncı olanlar, smurf olanlar böyle hesapları arıyor. 30 seviyeye kadar kasıp 10-20TL'den satışa koyup bekleyebilirsiniz. Yani en optimist düşünceyle akla bunlar geliyor para kazanma konusunda.

Ayrıca hesap da kasabilirsiniz. Örneğin lolde challanger olduğunuz hesapları da veya bir başkasının hesabını kasıp da para kazanabilirsiniz ancak calışıyorum dediğiniz için bunu listeye eklemedim. Muhtemelen ayıracağınız vakit yoktur diye.

İnternetten para kazanmak öyle 1 hafta geçti hemen kazanayım olayı maalesef ki yok.

Youtube işine başlayabilirsin mantıklı içerikler üretip ekleyip izlenim kasabilirsin. Ama o da 1 hafta içerisinde değil emek harcaman gerekiyor.

Fiziksel olarak çalışarak kazanırsın. Bilgisayardan, telefondan para kazanma gibi bir şey yok. Yani yazılımla uğraşırsan var ama öyle 2 anket dolduruyum hop gelsin para gibi bir şey yok. Çoğu yalan zaten.
Fiziksel olarak çalıştığımı belirttim. Yazılım değil daha çok 3D modelleme gibi işleri sormuştum hocam.

Borsa. Ama amerikan ve avrupa borası.
Başlangıç için video gibi bir şey var mı hocam ?

Hocam zaten hali hazırda ruhi çenet benzeri bir kanalım ve valorant kanalım bulunmakta. Bilgi kanalım pek fazla izlenmiyor tercih edilmiyor sanırım. Valorant kanalımda algoritmaya göre artık.

Yeni yeni müsait olmaya başladım o yüzden onlara video atamıyorum. Ama yarın valorant kanalına video atacağım.

Bilgi : Ãzcan Record
Valorant : NOZBEG

Youtube işine başlayabilirsin mantıklı içerikler üretip ekleyip izlenim kasabilirsin. Ama o da 1 hafta içerisinde değil emek harcaman gerekiyor.
Mantıklı içerikler sizce hangileri ?

Bilgi kanalım var fakat şuan ki jenerasyon ile bilgi kanalı tamamen zıt gibi geliyor.

Adam gibi para kazanmak için "aralıksız" 1 yıl boyunca emek gerekiyor cidden. O irade de çoğu kişide yok.
Hocam o iradeye sahibim. Valorant kanalım var az önce baktım tam tamına 108 video yüklemişim bazı aylar her gün atmışım hayret ettim bende kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…