Prime Video Para ödemeden üyelik başladı

LeminTol

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, az önce başıma enteresan bir olay geldi Amazon Prime da üyeliği yenilemesek de 10-15 gün uzattıklarını biliyorum. Ancak ben Prime Video'ya girdiğimde önüme 40 TL ile Amazon Prime sahip olmak ister misiniz diye bir şey çıktı bende öylesine devam et dedim. Kartımda para olmamasına rağmen üyelik başladı ve tüm özelliklere erişip dizi film izleyebiliyorum. Sizin bir fikriniz var mı acaba?

Not: İlk ay bedava promosyonu değil önceden üyelik almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir abonelik işlemi yapmadıysanız tekrar ücretsiz verebiliyor diye biliyorum. En son ne zaman abone oldunuz?

Kartınızdan birkaç gün sonra para çekmeye çalışır. Eğer parayı çekemezse üyeliğiniz iptal olup hesabınız kapatılabilir. Amazon'un sistemi biraz farklı, parayı doğrudan çekmeyebiliyor bazı durumlarda.

Selam arkadaşlar, az önce başıma enteresan bir olay geldi Amazon Prime da üyeliği yenilemesek de 10-15 gün uzattıklarını biliyorum. Ancak ben Prime Video'ya girdiğimde önüme 40 TL ile Amazon Prime sahip olmak ister misiniz diye bir şey çıktı bende öylesine devam et dedim. Kartımda para olmamasına rağmen üyelik başladı ve tüm özelliklere erişip dizi film izleyebiliyorum. Sizin bir fikriniz var mı acaba?

Not: İlk ay bedava promosyonu değil önceden üyelik almıştım.

Banda oluyor bazen oyun alıyorum para çekmiyor sorun etmiyorum ben.

Amazon prime ın yıllardır aynı sorunu var. Bilmelerine rağmen düzeltmediklerini düşünüyorum. Ön ödemeli kart kullanıyorsanız böyle oluyor. Arkadaşım birkaç ay para ödemeden kullanabildiğini söyledi. Para keseceğini düşünmüyorum.

Sipay ile ödemeye devam ederseniz %60 cashback var ben her ay 40 TL yerine 16.6 TL ödüyorum.

Yılda 480 TL yerine 199 TL gidiyor Amazon'a ve Prime Video'dan dizileri izliyorum tertemiz öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı