Para sayma makinesi önerisi

Muhammed_Yusuf

Hectopat
Daha fazla  
Selam,
Babam hayvancılık yapıyor ve kurban için bir para sayma makinesi gerekli bu işten anlayan varsa yardımcı olabilir mi? İstediğimiz özellikler; parayı adet değil miktar olarak sayabilsin sahte parayı ayırt edebilsin güvenilir olsun fiyatı daha uygun bir şey olsun. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar dostum, bütçe soracağım fakat bütçe de sınır yok gibi. Muhlen-Bankier markası kendine oldukça güveniyor. Biraz göz atmanı öneririm.

Tamam teşekkür ederim özellikle önerdiğiniz bir makine var mı? Yoksa markanın tüm makineleri güzel mi?
Hocam Muhlen Pro Hunter PH9500 önerirdim fakat hem eskide kaldı hem de piyasada yok. Bulursanız da yenilerine nazaran daha pahalı olacaktır.

250lik besleme haznesi işinizi görür ise alınız hocam. Zaten beğenmez veya bir sorun ile karşılaşır iseniz iade etmeniz mümkün. Fakat aklımda bir soru var. 500lük banknot çıkar ise bunlarla tanımlı olmayacak haliyle. Sonradan servise yollayıp mı tanımlatırsınız yoksa yeni model mi almanız gerekiyor hiç bir fikrim yok.

500 banknot görürsek artık şansımıza ama sanırım o halkın elinde bulunmayabilirmiş eğer olurda karşılaşırsak onu da elle sayarız ama pek zannetmiyorum. Önerdiğiniz Muhlen Pro Hunter PH9500 stoklarda yok sanırım bulamadım
500 banknot için bir tane daha makine var o adet sayıyor onu kullanırız artık

Adet sayanlara çok itimat etmemek gerek. Sahte vesaire çıkabilir hocam dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…