Para Yatırmadan FIFA 20 Ultimate Team'de Kadro Kurulabilir mi?

tannur1907

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç orijinal FİFA almadım ve dolayısıyla Ultimate team oynamadım. Oynayanlara soruyorum, FIFA Coins satın almadan da kendi emeklerimizle görevleri falan yaparak güzel kadrolar kurulabilir mi? Yoksa illa yine işin içine gerçek para mı giriyor? Ona göre alacağım da soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Premier Lig kadrosu kurarım genellikle ucuza gerçekten iyi oyuncular alabiliyorsun sonra şansına başarına göre yüksek gelirler kazanabilirsin

Para yatırmadan iyi kadro kurabilmen için çok şanslı biri olman gerekiyor. Açtığın paketler de iyi oyuncular çıkarman şart veya iyi oynadıgını düşünüyorsan draft girerek paket açabilirsin ve tabiki hafta sonu turnuvasın da iyi derece yapman da şart. Gelelim bilgisayar ve konsol arasın da ki farka konsol da oyuncular daha ucuz olur turnuva ödülleri daha iyi olur konsol da para yatırmadan kadronu hızlı bi şekilde geliştirebilirsin. Fakat pc de durum tam tersi oyuncu sayısı az olduğu için oyuncular pahalı oluyor ve kolay kolay ucuzlamıyor özel günler hariç ve pc de turnuva ödülleri konsola göre daha az draft modunda ise hile gelebiliyor fakat oynanmaz denilcek kadar kötü durumda değil durumuna göre ikisinden birini tercih edebilirsin ama imkanın varsa tabiki konsol.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı