L leftyruggiero Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 35 16 Temmuz 2020 #1 Steam'de biriken bakiyem var ve EU4, HOI4, Cities: Skylines oyunlarını almak istiyorum. Paradox'un sonraki indirimi ne zaman olabilir? Sizce beklemeli miyim yoksa bugün mü satın almalıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2020
Steam'de biriken bakiyem var ve EU4, HOI4, Cities: Skylines oyunlarını almak istiyorum. Paradox'un sonraki indirimi ne zaman olabilir? Sizce beklemeli miyim yoksa bugün mü satın almalıyım? Ne yapacağımı bilmiyorum.
Asrın_Tek Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 401 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #2 Paradox, durduk yere yani beklenmedik anlarda indirim yapabilen firmalardan biri. Bence bekle, sonuçta 15 TL vermek varken neden 60 TL veresin ki ?
Paradox, durduk yere yani beklenmedik anlarda indirim yapabilen firmalardan biri. Bence bekle, sonuçta 15 TL vermek varken neden 60 TL veresin ki ?
L leftyruggiero Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 35 16 Temmuz 2020 #3 Asrın_Tek dedi: Paradox, durduk yere yani beklenmedik anlarda indirim yapabilen firmalardan biri. Bence bekle, sonuçta 15 TL vermek varken neden 60 TL veresin ki ? Genişletmek için tıkla... Evet orası öyle. Ama çok fazla da beklemek istemiyorum, korsandan da korkuyorum. Bunu öğrenebileceğim bir site falan yok mu ya hiç?
Asrın_Tek dedi: Paradox, durduk yere yani beklenmedik anlarda indirim yapabilen firmalardan biri. Bence bekle, sonuçta 15 TL vermek varken neden 60 TL veresin ki ? Genişletmek için tıkla... Evet orası öyle. Ama çok fazla da beklemek istemiyorum, korsandan da korkuyorum. Bunu öğrenebileceğim bir site falan yok mu ya hiç?
Asrın_Tek Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 401 Çözümler 1 16 Temmuz 2020 #4 leftyruggiero dedi: Evet orası öyle. Ama çok fazla da beklemek istemiyorum, korsandan da korkuyorum. Bunu öğrenebileceğim bir site falan yok mu ya hiç? Genişletmek için tıkla... Resmi Twitter hesaplarını takip edebilirsin istersen. Oradan ha bire haber yapıp duruyorlar. Ancak erkenden öğrenebileceğin bir site yok maalesef.
leftyruggiero dedi: Evet orası öyle. Ama çok fazla da beklemek istemiyorum, korsandan da korkuyorum. Bunu öğrenebileceğim bir site falan yok mu ya hiç? Genişletmek için tıkla... Resmi Twitter hesaplarını takip edebilirsin istersen. Oradan ha bire haber yapıp duruyorlar. Ancak erkenden öğrenebileceğin bir site yok maalesef.