CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #1 Paradox Lahuncher'ı kurmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi?
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.112 Çözümler 23 Yer Sakarya 23 Ocak 2020 #2 Yönetici olarak çalıştır deyip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #3 Günün Birinde dedi: Yönetici olarak çalıştır deyip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... steama mı ? Artı 0 Eksi
Günün Birinde dedi: Yönetici olarak çalıştır deyip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... steama mı ?
Günün Birinde Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 1.112 Çözümler 23 Yer Sakarya 23 Ocak 2020 #4 CentorNitro dedi: steama mı ? Genişletmek için tıkla... Evet Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve herhangi bir virüs programı varsa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
CentorNitro dedi: steama mı ? Genişletmek için tıkla... Evet Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve herhangi bir virüs programı varsa devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
KS KS CentorNitro Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #5 Günün Birinde dedi: Evet Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve herhangi bir virüs programı varsa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı Günün Birinde dedi: Evet Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve herhangi bir virüs programı varsa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama normal Manuel kurunca işe yarıyor steamla kurunca bu hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Günün Birinde dedi: Evet Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve herhangi bir virüs programı varsa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı Günün Birinde dedi: Evet Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve herhangi bir virüs programı varsa devre dışı bırakıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama normal Manuel kurunca işe yarıyor steamla kurunca bu hatayı alıyorum
E egetaner Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1 27 Mart 2020 #6 Arkadaşlar ne olur bu problemin çözümü varsa yardımcı olun. Bilgisayar işlerinden. Ok anlayamıyorum zaten. Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ne olur bu problemin çözümü varsa yardımcı olun. Bilgisayar işlerinden. Ok anlayamıyorum zaten. Yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden.