Paradox Launcher "Launcher-installer-Windows.9.MSI" yok

pusatyuksel

Femtopat
Daha fazla  
Launcher-installer-Windows.9.MSI dosyasını benden istiyor ama bulamıyorum. Steam üzeirnden indir sil yapmama rağmen de dosyayı bana vermiyor. İnternet üzerinden de bulamadım. Paradox Launcher'i ayrıyeten indirirken de aynı hatayı yaşıyorum. Lakin Paradox oyunu açılıyor. Tabii ki Launcher olmadığı için modlayamıyorum.

Bu dosya ile deneyin bir de.
1750254124892.png

Olmadı hocam.

Bu dosyayı oyun klasörüne (SteamLibrary/steamapps/common/<oyun>) kopyalayıp dosya adını launcher-installer-windows.msi olarak değiştirip dener misiniz? Yine olmazsa bu sefer direkt istediği dosya adı olarak değiştirip deneyin.

Alternatif olarak PowerShell'i yönetici olarak açıp
winget install --id Paradox.Launcher
komutunu çalıştırın.

Bu dosyayı oyun klasörüne (SteamLibrary/steamapps/common/<oyun>) kopyalayıp dosya adını Launcher-installer-Windows. MSI olarak değiştirip dener misiniz? Yine olmazsa bu sefer direkt istediği dosya adı olarak değiştirip deneyin.

Alternatif olarak PowerShell'i yönetici olarak açıp
Winget install --ID Paradox. Launcher
Komutunu çalıştırın.

Yöntemler işe yaramadı. "No package found matching input criteria." Uyarısı alınca ismi değiştirip tekrar çalıştırdım komutu ama nafile. Acaba msiexec ile ilgili bir problem olabilir mi?

Paradox Launcher'ı kendi sitesi üzerinden indirip kurmayı denedim. Oldu da lakin oyunu göremiyorum çünkü oyun Steam üzerinden. Eğer oyunu Launcher üzerinden görebilirsem problemi çok da kurcalamaya gerek yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı