Özerr Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Epic Games'te Cities Skylines oyunum var. Oyunu açıyorum. Paradox V2 Launcher indir diyor. Ben bu oyunu nasıl oynarım? Bütün gün aradım, bulamadım çözümü.
Epic Games'te Cities Skylines oyunum var. Oyunu açıyorum. Paradox V2 Launcher indir diyor. Ben bu oyunu nasıl oynarım? Bütün gün aradım, bulamadım çözümü.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 30 Mart 2021 #2 Play on Paradox technology | Paradox Interactive Download for Windows var aşağıda. Ayrıca oyunu indirirken Launcher'i de otomatik kurması gerekirdi. Bir yanlışlık olmuş sanırım. Artı 0 Eksi
Play on Paradox technology | Paradox Interactive Download for Windows var aşağıda. Ayrıca oyunu indirirken Launcher'i de otomatik kurması gerekirdi. Bir yanlışlık olmuş sanırım.
kaboom295 Kilopat Katılım 30 Ekim 2018 Mesajlar 824 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Dosyaları doğrulamayı denedin mi ? Artı 0 Eksi
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 30 Mart 2021 #4 http://launcher.paradoxplaza.com/windows_launcher Artı 1 Eksi
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 30 Mart 2021 #5 http://launcher.paradoxplaza.com/windows_launcher Buna bakın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Özerr Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #6 Yamete Kudasai dedi: Play on Paradox technology | Paradox Interactive Download for Windows var aşağıda. Ayrıca oyunu indirirken Launcher'i de otomatik kurması gerekirdi. Bir yanlışlık olmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... hocam ona basıyorum ama açılmıyor Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Play on Paradox technology | Paradox Interactive Download for Windows var aşağıda. Ayrıca oyunu indirirken Launcher'i de otomatik kurması gerekirdi. Bir yanlışlık olmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... hocam ona basıyorum ama açılmıyor
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 31 Mart 2021 #7 Özerr dedi: Hocam ona basıyorum ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılmıyor? İndiremiyorsan direkt indirme linkini verdik. Artı 0 Eksi
Özerr dedi: Hocam ona basıyorum ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl açılmıyor? İndiremiyorsan direkt indirme linkini verdik.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mart 2021 #8 Normalde ilk kez Paradox oyunu açtığınızda ilk önce Launcher'i yükler. Sizde de öyle olması lazımdı. Oyunu açtığınızda indirmiyor mu? Artı 0 Eksi
Normalde ilk kez Paradox oyunu açtığınızda ilk önce Launcher'i yükler. Sizde de öyle olması lazımdı. Oyunu açtığınızda indirmiyor mu?
KS KS Özerr Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #9 382019 dedi: http://launcher.paradoxplaza.com/windows_launcher Buna bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yükledim ama şimdi yine denedim oyuna girmeyi hala hata alıyorum. schlss dedi: Normalde ilk kez Paradox oyunu açtığınızda ilk önce Launcher'i yükler. Sizde de öyle olması lazımdı. Oyunu açtığınızda indirmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır indirmedi ben şimdi kendim indirdim hal aynı hata. 342746 dedi: Nasıl açılmıyor? İndiremiyorsan direkt indirme linkini verdik. Genişletmek için tıkla... Sizin attığın linki farklı bir yoldan açtım şimdi Launcher'ı indirdim ama hala oyuna girerken hatayı alıyorum. Hata bu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-03-31 154451.png 57,8 KB · Görüntüleme: 364 Son düzenleme: 31 Mart 2021 Artı 0 Eksi
382019 dedi: http://launcher.paradoxplaza.com/windows_launcher Buna bakın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yükledim ama şimdi yine denedim oyuna girmeyi hala hata alıyorum. schlss dedi: Normalde ilk kez Paradox oyunu açtığınızda ilk önce Launcher'i yükler. Sizde de öyle olması lazımdı. Oyunu açtığınızda indirmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır indirmedi ben şimdi kendim indirdim hal aynı hata. 342746 dedi: Nasıl açılmıyor? İndiremiyorsan direkt indirme linkini verdik. Genişletmek için tıkla... Sizin attığın linki farklı bir yoldan açtım şimdi Launcher'ı indirdim ama hala oyuna girerken hatayı alıyorum. Hata bu.