L LOL OYNAMAYIN Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Hearts of Iron 4 için Türkçe yama bakarken add-mod basacakken yanlislikla download moda bastım. bir ZIP dosyası indi virüs gibi bir sıkıntı çıkar mı?
Hearts of Iron 4 için Türkçe yama bakarken add-mod basacakken yanlislikla download moda bastım. bir ZIP dosyası indi virüs gibi bir sıkıntı çıkar mı?
syncz Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 90 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #2 Anti virüs programlarından birinde tarama yapabilirsin zaten dosya virüslüyse tarama bitince çıkar.
hayatsız insan Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 669 Çözümler 4 Yer 32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W Daha fazla Sistem Özellikleri Tost makinesi Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 19 Temmuz 2023 #3 HOI 4 Steam kütüphanenizde varsa hocam direkt Steam topluluğundaki Türkçe yamayı ekleyin oyuna. 3.parti siteler pek güvenli değil
HOI 4 Steam kütüphanenizde varsa hocam direkt Steam topluluğundaki Türkçe yamayı ekleyin oyuna. 3.parti siteler pek güvenli değil
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Temmuz 2023 #4 Dosyayı virustotal'a yükle link paylaş. En azından siteyi paylaş.
Realyes Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #5 Steam'den indirdiysen sanırım sorun yok.
L LOL OYNAMAYIN Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Hocam eklememişim paradox mods dan indirdim oyu Realyes dedi: Steam'den indirdiysen sanırım sorun yok. Genişletmek için tıkla... hocam oyunun kendi launcher sitesinden indirdim
Hocam eklememişim paradox mods dan indirdim oyu Realyes dedi: Steam'den indirdiysen sanırım sorun yok. Genişletmek için tıkla... hocam oyunun kendi launcher sitesinden indirdim
Realyes Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 19 Temmuz 2023 #7 Paradox'a güveniyorum virüs çıkmaz diye düşünüyorum. LOL OYNAMAYIN dedi: Hocam eklememişim Paradox modsdan indirdim oyu. Hocam oyunun kendi Launcher sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla...
Paradox'a güveniyorum virüs çıkmaz diye düşünüyorum. LOL OYNAMAYIN dedi: Hocam eklememişim Paradox modsdan indirdim oyu. Hocam oyunun kendi Launcher sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla...