Paradox oyunları DLC olmadan alınır mı?

Gelecek zamların oranına ve key satan sitelere bu zamların yansıma durumuna bağlı hocam. İnşallah çok zamlanmaz da alma şansım olur.

Steam sayfasında 50 tane DLC olduğu yazıyor.

Kendileri açıklama yaptı Şubatta en az yüzde 300 zamlanacak diye. İnşallahı yok yani, fazla gecikmeyin derim . Açıklama linkini bırakıyorum.

DLC konusunda bilen arkadaşlar yardımcı olsun, bende yok maalesef.

Ilk 2liyi giriş sürümü almaktansa Crusader Kings 3 Royal edition alırdım ben olsam. Cities Skylines da çok önemli olan 3 4 dlc var bakıp yazıyorum isimlerini

Mass Transit
Parklife
Industries
Campus (Üniversite kampüsü olmasın şehirlerimde diyorsan gerek yok)

Haklısınız, deneyin sonra karar verirsiniz.

HOI4 bana göre DLC'siz belli bir yere kadar oynanılır örneğin Almanya oynanılır ama o eksikliği hissedersin.
Ajanlık yapamazsın ülkelerin hikayesi olmaz bazı özellikler olmaz.

Crusader Kings nasıl? EU4 sosyal medyada görüpte ilgimi çeken tek oyundu. HOI4 tamamen çok popüler diye almayı düşünüyordum. Eğer Crusader Kings 3 o ikisinin yerini doldurabilirse direkt ona da yönelebilirim. Bu arada HOI4 Steam sayfasında abonelik var ve şöyle yazıyor:
Düşük bir aylık ücret karşılığında, tüm Hearts of Iron genişletmelerine ve ülke paketlerine, ek olarak çok sayıdaki özel kozmetik içeriklere, müziklere ve ses paketlerine erişim sağla. Bu abonelik gelecek Hearts of Iron eklentilerini de içerecek şekilde güncellenecektir.
DLC almak yerine abonelik sistemine üye olsam nasıl? Sonuçta tüm genişletmeler varmış.

HOI4 bana göre DLC'siz belli bir yere kadar oynanılır örneğin Almanya oynanılır ama o eksikliği hissedersin.
Ajanlık yapamazsın ülkelerin hikayesi olmaz bazı özellikler olmaz.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam satın alma sayfasında aylık ücretli bir şey vardı DLC Pass gibi bir şey mi o bilginiz var mı?

Steam sayfasında 50 tane DLC olduğu yazıyor.
Hocam çok DLC ihtiyacı yok, para biriktirmek için ve nüfus artması için oyunu hızlandırıp oturup izlemek veya başka bir şeyle ilgilenmek gerekiyor bazen, başka durumlarda zaten ya su, elektrik altyapıları veya ev, iş yeri, sanayi bölgesi inşa ettiğin için zaman geçecek orda. DLC gerek olmaz yani, ben almadım DLC fakat oyunda çok battığım için veya istediğim şehir planlamasını yapamadığım için çok oynamadım ama deli gibi DLC`siz oynayan arkadaşım var, 60 saat oynadı kendisi.

Abonelik sistemi de zam yer büyük ihtimal bırakmazlar onu öyle bence.

Abonelik sistemi de zam yer büyük ihtimal bırakmazlar onu öyle bence.
Bu durumda DLC'li paketi bile ucuz olan tek oyun Crusader Kings gibi gözüküyor. Eğer Cities Skylines @WolreaG hocamın bahsettiği gibiyse o kalsın fakat diğer iki oyunu çıkarırım. Zaten görsellerde Crusader Kings ve EU4 benzer gözüküyor.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam satın alma sayfasında aylık ücretli bir şey vardı DLC Pass gibi bir şey mi o bilginiz var mı?

Abonelikten bahsediyorsan galiba oyun içindeki tüm DLC'leri daha ucuza bir süreliğine alıyorsun fakat abonelik bittiğinde oyunu yeniden oynamak için tekrar para yatırman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…