Paradox oyunları DLC olmadan alınır mı?

Normalde sizin de benim gibi türe çok yakın olmadığınızı ve arada takılmalık oynayacağınızı varsayarak Crusader Kings 3 tavsiye ediyorum. Pek çok açıdan daha basit bir oynanışa sahip. Şans faktörü diğer iki oyundan çok daha fazla. Bu da bence eğlencili kılıyor.
HoI4 daha çok askeri güce dayanır
EU4 de ekonomi yönetimi öndedir
CK3 ise politika, entrika odaklıdır ( Türkiye simülasyonundan sonra vız gelir tırıs gider)

HOI4 starter Edition.
EU4.
Cities: Skylines Deluxe Edition.
Paradox oyunu olmasa da:
Sid meier's Civilization V'i: Platinum Edition(diğerlerinin aksine buna 60 TL bayılıyorum eğer içinde gelen DLC'ler yetersizse boşa almayayım)
HOI4 icin diyeyim, HOI4'u DLC'siz oynarsin. Ama mod kullanman gerekir. Road to 56 gibi her ulkeye focus ekleyen modlarla birlikte oynanabilir.

Hocam bu arada Cities Skylines oyununa DLC çok yakışır ben oynamadığım ve görmediğim için DLC`ler hakkında bir yorum yapmicam fakat bilen birisi vardır illaki. Airports adlı DLC`si çok hoşuma gitti mesela, uçak falan. İndirimdeyken alınabilir.

O zaman en son listem şöyle:
Cities: Skylines Deluxe Edition
Sid meier's Civilization VI: Platinum Edition
Crusader Kings 3 Royal Edition
İyi bir liste mi, bu liste böyle alınır mı?

50 DLC arasında illaha oyuna katkısı olan vardır fakat benim için önemli olan DLC'siz sarması hocam. Zamlardan sonra DLC'leri almakta zorlaşacaktır.

Son düzenleme:
Doğal afet dlc si kesinlikle alma. 300bin nüfusluk şehrimi sel aldı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orhun hocamın videosuna göz atmak iyi olabilir. Adamın hayatı bu oyunlarla geçiyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…