Paraf Genç Dijital Platform Kampanyasından Yararlanmak

MertAkyz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün başvurusunu yaptığım Paraf Genç kartım elime ulaştı ve Paraf Mobil uygulamasını indirdim. Dijital platformlarda %50 indirim kampanyasından yararlanacaktım ki kampanyaya katıl butonun olmadığını fark ettim (diğer birçok kampanyanın aksine) ve bu kampanyaya uygun kartım olmadığını belirtiyordu (başka Paraf Genç kampanyalarına uygun olduğunu göstermesine rağmen). Bu bir hata mı yoksa Paraf Genç kartların kampanyaya otomatik dahil olması gibi bir durum olduğundan mı durum böyle? Kullanan kişiler bilgilendirebilirse sevinirim.

Çözüldü: Müşteri temsilcisine ulaştım. Dediğine göre kampanyaya kart otomatik dahilmiş, o yüzden katılma seçeneği çıkmıyor.

Son düzenleme:
Nerelerde kullanabiliyoruz %50 indirimi ?
Geç cevap için kusura bakmayın, foruma pek girmiyorum da.

Şu ana kadar Steam, Epic ve Playstation Store'da kullandım ve indirim işe yaradı. Oyun almasam bile her ay Steam cüzdanına para atıyorum, yarım dolar kuruna dolar alıyorum gibi bir şey oluyor.

Geç cevap için kusura bakmayın, foruma pek girmiyorum da.

Şu ana kadar Steam, Epic ve Playstation Store'da kullandım ve indirim işe yaradı. Oyun almasam bile her ay Steam cüzdanına para atıyorum, yarım dolar kuruna dolar alıyorum gibi bir şey oluyor.
Cevabın için teşekkür ederim. Peki oyun içi satın alımlarında da geçerli mi? Mesela valorant VP alımı gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı