canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 15 Mayıs 2014 #1 Paraf karta taksitle Lumia 525 alabileceğim yer var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Mayıs 2014 #2 Ürünün şu an satıldığı bir yer bulamadım. İlginç.
JustWatch Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 334 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2014 #3 Burada buldum. Nokia Lumia 525 Siyah Akıllı Cep Telefonu - Distribütör Garantili Fiyatı ve Özellikleri - En ucuz Fiyat!
Burada buldum. Nokia Lumia 525 Siyah Akıllı Cep Telefonu - Distribütör Garantili Fiyatı ve Özellikleri - En ucuz Fiyat!
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 15 Mayıs 2014 #4 Nokia tüm stokları çekmiş. Avea'ya sattırabilmek için sanırım. Belki bulan olur diye sorayım dedim. JustWatch dedi: Burada buldum. Nokia Lumia 525 Siyah Akıllı Cep Telefonu - Distribütör Garantili Fiyatı ve Özellikleri - En ucuz Fiyat! Genişletmek için tıkla... Taksitle ödeme seçeneği yok malesef. Bana taksitli lazım. Yok mu bu işin bir hilesi hurdası.
Nokia tüm stokları çekmiş. Avea'ya sattırabilmek için sanırım. Belki bulan olur diye sorayım dedim. JustWatch dedi: Burada buldum. Nokia Lumia 525 Siyah Akıllı Cep Telefonu - Distribütör Garantili Fiyatı ve Özellikleri - En ucuz Fiyat! Genişletmek için tıkla... Taksitle ödeme seçeneği yok malesef. Bana taksitli lazım. Yok mu bu işin bir hilesi hurdası.
JustWatch Hectopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 334 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2014 #5 canoderratata dedi: Nokia tüm stokları çekmiş. Avea'ya sattırabilmek için sanırım. Belki bulan olur diye sorayım dedim. Taksitle ödeme seçeneği yok malesef. Bana taksitli lazım. Yok mu bu işin bir hilesi hurdası. Genişletmek için tıkla... Avea bayisine sordunuz mu ? Orada mevcut 525
canoderratata dedi: Nokia tüm stokları çekmiş. Avea'ya sattırabilmek için sanırım. Belki bulan olur diye sorayım dedim. Taksitle ödeme seçeneği yok malesef. Bana taksitli lazım. Yok mu bu işin bir hilesi hurdası. Genişletmek için tıkla... Avea bayisine sordunuz mu ? Orada mevcut 525
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 15 Mayıs 2014 #6 JustWatch dedi: Avea bayisine sordunuz mu ? Orada mevcut 525 Genişletmek için tıkla... Taksit yapmıyor ve buradaki Avea bayilerindeki tam MAL.
JustWatch dedi: Avea bayisine sordunuz mu ? Orada mevcut 525 Genişletmek için tıkla... Taksit yapmıyor ve buradaki Avea bayilerindeki tam MAL.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 15 Mayıs 2014 #7 Avea bayisinden sırf arka kapağında Avea logoso olduğu için bile alınmaz o telefon. Olimpiyatlarda başarılı olan sporculara iphone verip, arka kapağında spor bakanının imzası olması gibi komik bir durum bence.
Avea bayisinden sırf arka kapağında Avea logoso olduğu için bile alınmaz o telefon. Olimpiyatlarda başarılı olan sporculara iphone verip, arka kapağında spor bakanının imzası olması gibi komik bir durum bence.
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 15 Mayıs 2014 #8 O logodan hiç haberim yok, eksik kalsın. 525 dışında Paraf kart ile taksitle alabileceğim Lumia 720 var mı ?
O logodan hiç haberim yok, eksik kalsın. 525 dışında Paraf kart ile taksitle alabileceğim Lumia 720 var mı ?
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 16 Mayıs 2014 #9 Avea'dan nakit karşılığı satın aldım. Artık bir tane de arka kapak alırız. Yapacak bir şey yok.