Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #11 Polorchen dedi: Hocam ben hesap olarak aldım. Keza site yeni bildiğim bir site de değil. Paragon Hard Disk Manager for Windows | Paragon Software Data safety made simple for novice users and experts alike. Manage your disks and systems, protect your data and ensure operability of your computer. www.paragon-software.com Lisans için ayrı link bırakayım kafa karışmasın. Genişletmek için tıkla... Burada ne yapacağız? Lisansı nereden veriyor?
Polorchen dedi: Hocam ben hesap olarak aldım. Keza site yeni bildiğim bir site de değil. Paragon Hard Disk Manager for Windows | Paragon Software Data safety made simple for novice users and experts alike. Manage your disks and systems, protect your data and ensure operability of your computer. www.paragon-software.com Lisans için ayrı link bırakayım kafa karışmasın. Genişletmek için tıkla... Burada ne yapacağız? Lisansı nereden veriyor?
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.830 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #12 Polorchen dedi: Hocam ben hesap olarak aldım. Keza site yeni bildiğim bir site de değil. Paragon Hard Disk Manager for Windows | Paragon Software Data safety made simple for novice users and experts alike. Manage your disks and systems, protect your data and ensure operability of your computer. www.paragon-software.com Lisans için ayrı link bırakayım kafa karışmasın. Genişletmek için tıkla... Doğrudan paragon'un sitesinden programı indirmek daha güvenli. Diğer setup dosyasından şüpheliyim.
Polorchen dedi: Hocam ben hesap olarak aldım. Keza site yeni bildiğim bir site de değil. Paragon Hard Disk Manager for Windows | Paragon Software Data safety made simple for novice users and experts alike. Manage your disks and systems, protect your data and ensure operability of your computer. www.paragon-software.com Lisans için ayrı link bırakayım kafa karışmasın. Genişletmek için tıkla... Doğrudan paragon'un sitesinden programı indirmek daha güvenli. Diğer setup dosyasından şüpheliyim.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 29 Mart 2022 #13 feneresevdalı dedi: Doğrudan paragon'un sitesinden programı indirmek daha güvenli. Diğer setup dosyasından şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... Setup dosyası sadece reklam birlikteliğinden değişiyor olması lazım. Ama keyi alıp sitesinden indirmek daha mantıklı tabi. Hamza Ensar Sağlam dedi: Burada ne yapacağız? Lisansı nereden veriyor? Eki Görüntüle 1345765 Genişletmek için tıkla... Normalde orada key de almanız gerekiyordu. Sonradan attığım linkten alabilirsiniz.
feneresevdalı dedi: Doğrudan paragon'un sitesinden programı indirmek daha güvenli. Diğer setup dosyasından şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... Setup dosyası sadece reklam birlikteliğinden değişiyor olması lazım. Ama keyi alıp sitesinden indirmek daha mantıklı tabi. Hamza Ensar Sağlam dedi: Burada ne yapacağız? Lisansı nereden veriyor? Eki Görüntüle 1345765 Genişletmek için tıkla... Normalde orada key de almanız gerekiyordu. Sonradan attığım linkten alabilirsiniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #14 Polorchen dedi: Setup dosyası sadece reklam birlikteliğinden değişiyor olması lazım. Ama keyi alıp sitesinden indirmek daha mantıklı tabi. Normalde orada key de almanız gerekiyordu. Sonradan attığım linkten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde indirme yerini bulamadım (': Link atabilir misin?
Polorchen dedi: Setup dosyası sadece reklam birlikteliğinden değişiyor olması lazım. Ama keyi alıp sitesinden indirmek daha mantıklı tabi. Normalde orada key de almanız gerekiyordu. Sonradan attığım linkten alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde indirme yerini bulamadım (': Link atabilir misin?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 29 Mart 2022 #15 Daha önce de Harf Disk Sentinel verilmiş. Ücretsiz ve lisanslı hard disk sentinel Takip edeyim ben, forumu bilgilendireyim.
Daha önce de Harf Disk Sentinel verilmiş. Ücretsiz ve lisanslı hard disk sentinel Takip edeyim ben, forumu bilgilendireyim.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.830 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #16 Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinde indirme yerini bulamadım (': Link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... https://dl.paragon-software.com/esd/797-FRU/Paragon-797-FRU_WinInstall_x64_17.10.2_000.exe
Hamza Ensar Sağlam dedi: Kendi sitesinde indirme yerini bulamadım (': Link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... https://dl.paragon-software.com/esd/797-FRU/Paragon-797-FRU_WinInstall_x64_17.10.2_000.exe