ercan_gundogdu Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #1 Herkese merhaba, yosemite kurulumu için kolları sıvadım dual boot yapmak için yerel disklerden birini tamamen Yosemite için ayıracaktım fakat bölüntülemede resimdeki hatayı alıyorum. Neden olabilir acaba tam olarak anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2015
Herkese merhaba, yosemite kurulumu için kolları sıvadım dual boot yapmak için yerel disklerden birini tamamen Yosemite için ayıracaktım fakat bölüntülemede resimdeki hatayı alıyorum. Neden olabilir acaba tam olarak anlamadım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Ocak 2015 #2 Varsa başka bir diske kur. Hatta mümkünse en son Vivo PC rehberine bakarak diski GPT yapıp UEFI kurulum yap eğer sistemin destekliyorsa. Program dinamik diskleri desteklemiyormuş.
Varsa başka bir diske kur. Hatta mümkünse en son Vivo PC rehberine bakarak diski GPT yapıp UEFI kurulum yap eğer sistemin destekliyorsa. Program dinamik diskleri desteklemiyormuş.