Paragraf denemesi önerisi

Whitecrow24

Centipat
Daha fazla  
Paragraf denemesi almak istiyorum, yakında 3D'nin paragraf denemesi bitecek, ne yalan söyleyeyim çok da iyi değildi 3D'nin paragraf denemeleri. Denemeden denemeye değişiyordu netler birinde 3 yanlış birinde 6 yanlış ama genel denemelerde genelde 28 netlerde paragrafım, 345 paragraf denemesi uygun olur mu sizce?

345 paragraf konusunda çok iyi. Hem sıfır risk kitabı hem paragraf denemeleri iyi sorulardan oluşuyordu. Öneririm.

Ya 15 tane paragraf sorusunu 25 dakikada çözdüm süre anlamında bazen çok sıkıntı çekiyorum. Geçen genel deneme yapmıştım kendime 8 tane boşum olmasına rağmen 1 saat sürmüştü Türkçe.

Ya 15 tane paragraf sorusunu 25 dakikada çözdüm süre anlamında bazen çok sıkıntı çekiyorum. Geçen genel deneme yapmıştım kendime 8 tane boşum olmasına rağmen 1 saat sürmüştü Türkçe.

Zamanla oturur merak etmeyin. Ben de 50 dakika civarlarında çözüp 25-30 net yapıyordum. Şu an 30-35 dakikada +35 nete sabitledim. Bir noktadan sonra paragraf dert olmayacaktır.

Zamanla oturur merak etmeyin. Ben de 50 dakika civarlarında çözüp 25-30 net yapıyordum. Şu an 30-35 dakikada +35 nete sabitledim. Bir noktadan sonra paragraf dert olmayacaktır.

Az önce de 5 yanlış çıktı bazen 8 değişiyor bir de 3D'nin paragraf denemesi gerçekten çok saçma bir üst denemeye geçtikçe aşırı uç, gereksiz sorular var gerçekten sayılar bir yayından paragraf denemesi almak hataydı.

Dil bilgisi çalışırkende sorularda çok süre gidiyordu yapamıyordum sonra bıraktım dil bilgisini de devam edeceğim daha sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı