Paragraf için dil bilgisi gerekir mi?

Paragraf için dil bilgisi aslında gerekmiyor. Bazı terimler oluyor sadece. O terimleri bilmek yeterli olur, kaynak olarak da Bilgi Sarmal olabilir. İşini görecektir.

Paragraf için dil bilgisi aslında gerekmiyor. Bazı terimler oluyor sadece. O terimleri bilmek yeterli olur, kaynak olarak da bilgi sarmal olabilir. İşini görecektir.

Hocam ben sayısaldan gireceğim ama Türkçeye her gün vakit ayırmalı mıyım? Her sabah Türkçe ile başlayıp sonra sayısal derslere geçmeyi planlıyorum.

Kaçıncı sınıftın?

Anlıyorum, haftalık 100 paragraf sorusu ve 50 dil bilgisi çözmek fena olmayabilir. Günlük 1 saat de kitap okumaya çalış.

TYT'deki Türkçe için paragraf soruları çözüp kitap okusan yeterli. Paragraf soruları bir şeyi bilip bilmediğini ölçmüyorlar. Okuduğunu anlayıp anlayamadığına bakıyor. Kitap okumanın önemi ise yorulmaman için önemli. 35 tane paragraf sorusu çözünce beynin yorulabilir. Kitap okuma alışkanlığın varsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…