Draqula Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #11 3d bakayım ben ozaman yanıtların için teşekkür ederim birde şey sorucaktım paragraf çözerken video izlemem lazımmı yoksa anadilim çöz gitsin hesabımı
3d bakayım ben ozaman yanıtların için teşekkür ederim birde şey sorucaktım paragraf çözerken video izlemem lazımmı yoksa anadilim çöz gitsin hesabımı
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 20 Kasım 2024 #12 Draqula dedi: 3D bakayım ben o zaman yanıtların için teşekkür ederim bir de şey soracaktım paragraf çözerken video izlemem lazımmı yoksa anadilim çöz gitsin hesabımı. Genişletmek için tıkla... Taktiklere bakılabilir bu arada 3D ortanın üstü yanlışlık olmasın ama senin yerinde olsam bende herhalde onu alırdım.
Draqula dedi: 3D bakayım ben o zaman yanıtların için teşekkür ederim bir de şey soracaktım paragraf çözerken video izlemem lazımmı yoksa anadilim çöz gitsin hesabımı. Genişletmek için tıkla... Taktiklere bakılabilir bu arada 3D ortanın üstü yanlışlık olmasın ama senin yerinde olsam bende herhalde onu alırdım.
Draqula Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #13 651016 dedi: Taktiklere bakılabilir bu arada 3D ortanın üstü yanlışlık olmasın ama senin yerinde olsam bende herhalde onu alırdım. Genişletmek için tıkla... bu arada paragraf netlerim biraz kötü türkçe dil bilgisi hiç çözmedim bu arada
651016 dedi: Taktiklere bakılabilir bu arada 3D ortanın üstü yanlışlık olmasın ama senin yerinde olsam bende herhalde onu alırdım. Genişletmek için tıkla... bu arada paragraf netlerim biraz kötü türkçe dil bilgisi hiç çözmedim bu arada
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 20 Kasım 2024 #14 Draqula dedi: Bu arada paragraf netlerim biraz kötü. Eki Görüntüle 2356349 Türkçe dil bilgisi hiç çözmedim bu arada. Genişletmek için tıkla... Benimkinin yanında iyi kalıyor. neyse 3D al çözersin sen.
Draqula dedi: Bu arada paragraf netlerim biraz kötü. Eki Görüntüle 2356349 Türkçe dil bilgisi hiç çözmedim bu arada. Genişletmek için tıkla... Benimkinin yanında iyi kalıyor. neyse 3D al çözersin sen.
Draqula Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #15 teşekkürler 651016 dedi: Benimkinin yanında iyi kalıyor. neyse 3D al çözersin sen. Genişletmek için tıkla...
teşekkürler 651016 dedi: Benimkinin yanında iyi kalıyor. neyse 3D al çözersin sen. Genişletmek için tıkla...
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #16 651016 dedi: 0 riskden zor olsun demişsin paragrafın ritmi alayim mi diyorsun ben seni anlayamadım vallahi. Genişletmek için tıkla... Paragrafın ritmi mor kitap çok değişti artık orta zor seviye bir kitap oldu eskisi kırmızı Kapaklı olan başlangıç seviyesi bir kaynaktır.
651016 dedi: 0 riskden zor olsun demişsin paragrafın ritmi alayim mi diyorsun ben seni anlayamadım vallahi. Genişletmek için tıkla... Paragrafın ritmi mor kitap çok değişti artık orta zor seviye bir kitap oldu eskisi kırmızı Kapaklı olan başlangıç seviyesi bir kaynaktır.