Paragraf kitabı önerisi

806041

Picopat
Hız ve Renk'in paragrafını 1-1.5 ayda bitirdim, nispeten kolaydı. Bunun üstüne kaynak öneriniz var mıdır? Mesela 345 paragraf soru bankası almayı düşünüyorum.

Hız ve Renk'in paragrafını 1-1.5 ayda bitirdim, nispeten kolaydı. Bunun üstüne kaynak öneriniz var mıdır? Mesela 345 paragraf soru bankası almayı düşünüyorum.

Paragrafın şifresi çöz ilk sonra sıfır risk al

Apotemi ve 3D çözdüm üstüne sıfır risk çözüyorum şu anda. Bunların arasında en çok yanlışım 345'te çıkıyor. Sanıldığının aksine bence 345 paragrafta çokta basit sormamış (ya da ben kanıyorum). Apotemi paragrafta diğer kitaplarının zorluğu yani bir apotemi klasiği diyemem. Apotemi alabilirsin. 3D ilk çözdüğüm oldu. O da güzel alınabilir. Alıcak olsam ilk apotemi sonra sıfır risk alır bitirirdim. Ya da direkt çıkmış çözüp (DGS-Ales-TYT-KPSS) bunları, direkt denemelere geçebilirsin, bunlar zaten bayağı fazla. Zaman olarak zaman var günde 25 sorudan haftada 175 soru aylık 750 soru. İki ayda bir kitap rahat biter. 4 ay sonra da denemelerle ilerlersin 5 ay kafi. Ben olsam apotemi, sıfır risk ve deneme ile ilerlerdim. Naçizane önerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı