Paragraf kitabı önerisi

Rafa Silvaa

Centipat
Daha fazla  
Apoteminin paragraf kitabı bitti, şimdi yeni bir kitap almak istiyorum. Belki çok olmasa da beni bir iki adım ileriye götürecek paragraf kitabı önerilerinizi bekliyorum.

Daha önce kaç paragraf kitabı bitirmiştiniz? Paragraf denemelerine geçmek, iyi olabilir çünkü paragraf netlerini arttıracak unsur, paragraf denemeleri olacak.

@monoleum, bir kitap bence yeterli olur. Süreyi kontrol ederek paragraf denemeleri çözmenin, çok çok faydasını görürsünüz. Çıkmış ÖSYM paragraf sorularını da deneme şeklinde çözerseniz, ciddiyim bayağı faydasını görürsünüz. ALES paragraf sorularını yapmayı deneyin. Eğer o soruları yapabilirseniz, YKS paragraf sorularından korkmanıza gerek yok. Rahatlıkla yapabilirsiniz. İşin sonrası da sınav anını kontrol etmeye bakıyor.

Daha önce kaç paragraf kitabı bitirmiştiniz? Paragraf denemelerine geçmek, iyi olabilir çünkü paragraf netlerini arttıracak unsur, paragraf denemeleri olacak.

345 bitmişti, MEB'in verdiği TYT denemelerinin paragraf kısımlarını çözdüm ve son olarak apotemiyi bitirdim. Bugün soru bankasından denemeye geçmeye karar verip 345'in paragraf denemelerini aldım. Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ediyorum, iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı