Paragraf netleri nasıl arttırlır?

Doğuhan_61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F

RX 6750XT

16 GB RAM

512 GB M2 SSD
Türkçe hariç bütün derslerde istediğim seviyeye geldim fakat Türkçe geçen seneye göre daha iyi olsa bile hala istediğim seviyede değil. Geçenki Özdebir denemesinde sınavı komple bitirdikten sonra 15 dk sürem kaldı ve Türkçedeki arada kaldığım sorulara geri döndüm. 33 gelecek Türkçe netimi kontrol ederek 30 nete düşürdüm. Sorun sürede değil 40 dakikada bitiriyorum Türkçeyi ve tekrardan bakmaya da vaktim kalıyor. Bana paragraftan bir sürü farklı yorum çıkartılabiliyor gibi geliyor. Sanki bazı soruların birden çok cevabı varmış gibi. Apotemi paragraf ve 345 paragraf denemelerini bitirdim.

Hocam paragraf taktikleri kamplarına bakmanız belki az da olsa işinize yarayabilir.

Veya da yanlış yaptığınız soruları sınavdan sonra analiz etmekde paragraf açısından iyi olabilir.

Hocam bazı soruların yapılışı farklı olabiliyor yok işte değildir gibi soruların nasıl çözümü farklıysa diğerlerinin de içinde taktikler olabiliyor bende geçen sene TYT Türkçe de sene boyunca sadece 1 paragraf kitabı bitirmiştim ve arada da Türkçe denemesi çözmüştüm normalde hani "eşek girse 30 yapar" diyen biri için 15 netle başlamıştım 30a kadar yükselmişti dil bilgim de öyle aşırı yoktu yani paragraftan geliyordu. Sınavda da 30 nete yakın yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…