Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 29 Mart 2025 #11 mordecai008 dedi: Boş bırakmanız bir şeyi değiştirmez. Çözerseniz puan alırsınız çözmezseniz alamazsınız. TYT'de alan ayrımı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
mordecai008 dedi: Boş bırakmanız bir şeyi değiştirmez. Çözerseniz puan alırsınız çözmezseniz alamazsınız. TYT'de alan ayrımı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkür ederim.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #12 Katalonyayaslm dedi: Arkadaşlar merhaba her gün sürekli paragraf çözüyorum 20- 25 soru mesela az önce 24 soru çözdüm 14 doğru 8 yanlış 2 boş yani 3 haftadır yaklaşık her gün çözüyorum ama artmıyor. Ne yapmalıyım? Sınava da az kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde paragraflarda 2 şık falan saçma olur eleyerek ilerleyin şıklarda ve soruyu okurken şıklardan ilerleyin.
Katalonyayaslm dedi: Arkadaşlar merhaba her gün sürekli paragraf çözüyorum 20- 25 soru mesela az önce 24 soru çözdüm 14 doğru 8 yanlış 2 boş yani 3 haftadır yaklaşık her gün çözüyorum ama artmıyor. Ne yapmalıyım? Sınava da az kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde paragraflarda 2 şık falan saçma olur eleyerek ilerleyin şıklarda ve soruyu okurken şıklardan ilerleyin.