Paragraf ve problem kitabı önerisi

noyy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 0 risk paragrafı geçen hafta bitirdim. Yeni bir paragraf kitabı almak istiyorum, aklımda IQ ve Bilgi Sarmal var. Hangisini önerirsiniz? Veya sizin onerdiniz kitaplar var mıdır? 27-29 arasi net yapıyorum.
Matematikte ise ben sadece problemlere çalışmak istiyorum. Şu an aklımda problemlerin ilacı var, siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem sıfırsa söylediğin kitabı al ama diyorsan temelim var acil problem föyunu öneririm hız ve renk paragraf kitabı alabilirsin ama bence deneme çöz ben Bilgi Sarmal ve.
345 Türkçe denemesi aldım her gün atıyorum 1 deneme.

Ben şu şekil yapıyorum; haftanın 6 günü paragraf ve Türkçe çözüyorum artı olarak cumartesi günleri 1 TYT denemesi ve pazar günü ise YDT çözüyorum ekstra olarak marka yayınlarının Türkçe denemesini almıştım onları çözüyorum. Senin önerdiğin denemeleri alacağım, teşekkür ederim.

Bu arada siparişimide verdim IQ paragraf ve problemlerin ilacını aldım.

Rica ederim ben şöyle düşünüyorum paragraf kitabında günlük 20 30 cozsen bir konudan çözüyorsun paragrafta ana düşünce paragrafta boşluk tamamlama vs. Ama denemede her paragraf konusundan 1 2 tane geliyor hem içinde 8-10 dil bilgisi var eksiğini görüyorsun ama sen madem almışsın kitabı çöz problemi bitirincede hızlıca orta üst düzey problemlere yönel.

Bilgi Sarmal'ın Türkçe kitabını çözüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…