Paragraf ve problemler için kitap önerisi

Makaleler
9
TYT matematikte problemlerden 1-2 konu öncesindeyim ve az kaldığı için kitapları belirleyeyim dedim. Geometrisiz branş denemesinde 20 net yapabiliyorum, kitabin giriş seviye değil de en azından orta olması daha iyi olur. Paragrafta daha önceden 345 Sıfır Risk bitirmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgi Sarmal problemler size uygun bir kitap, 10-20 net arası için en iyi problem kitabı. Sonrasında isterseniz Apotemi problemler veya barış problemler çözersiniz.

Paragrafta bir kitap bittiyse bence bir daha kitap çözmeyin hocam, sabahları paragraf branş denemesi çözün 25-30 soruluk emin olun daha faydasını görürsünüz.

İlla diyorsanız ki kitap alacağım 3D veya Apotemi paragraf biçilmez kaftanlardır.

TYT matematikte problemlerden 1-2 konu öncesindeyim ve az kaldığı için kitapları belirleyeyim dedim. Geometrisiz branş denemesinde 20 net yapabiliyorum, kitabin giriş seviye değil de en azından orta olması daha iyi olur. Paragrafta daha önceden 345 sıfır risk bitirmiştim.

Paragrafta 345 bitirdiyseniz başka kitap çözmenize gerek yok. Dil bilgisini de halledip branş denemelerine geçebilirsiniz. Problemler içinde Bilgi Sarmal problemler kitabını öneririm. Başarılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı