Paragraf yapamıyorum

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Meslek lisesi öğrenicisiyim ve YKS'ye hazırlanmaya başladım 1.5 ay mı ne oldu en son Özdebir'in denemesine girdim ve 15 D 15y 10 boş yaptım yani anlamıyorum 1.5 aydır çözüyorum ve 15D sizce iyi mi nasıl testlerde eminim bir bakıyorum yanlış çıkıyor kafayı yiyeceğim bir de paragrafta yapıyı yapamıyorum taktik filan ipucu verir misiniz? Paragrafın ritmini aldım paragrafta yapıya geldim bıraktım ve şu an yayın denizinin paragraf soru bankasını çözüyorum aynı deneme gibi karışık bir şekilde.

Öneriniz var mı kitap önerisi vb?

1.5 ayda yüzlerce kitap okusan gene anlamazsın. Paragrafların soru kalıplarına göre taktikleri olur bunlar kesin çözüm olmasa da işini kolaylaştırır.
Sadece 1 hafta kitap okusun düzenli, yüzde 20 artış olur.

1.5 ayda yüzlerce kitap okusan gene anlamazsın. Paragrafların soru kalıplarına göre taktikleri olur bunlar kesin çözüm olmasa da işini kolaylaştırır.

Ya taktikler ne bileyim saçma geliyor test kitaplçarıında yapabilrisin ama ÖSYM'ye test kitapları gibi değil yani.

Ya taktikler ne bileyim saçma geliyor test kitaplçarıında yapabilrisin ama ÖSYM'ye test kitapları gibi değil yani.

Paragrafın temeli okduğunu anlamaya dayalı kardeşim. Taktikten kastım sana mucizeler yaratmaz sadece bazı soru kalıplarında soruya nasıl yaklaşacağını bilirsen işini kolaylaştırır. Örneğin aşağıdakilerden hangisi yoktur diyorsa ilk birkaç şıkkı okuduktan sonra paragrafı okursan daha kolay yaparsın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…