Paragrafta bu sonuçlar normal mi?

Katalonyayaslm

Centipat
Mesela çözüyorum her test 8 soru mesela 2 yanlış falan çıkıyor böyle 55 soru falan çözdüğümde Total'de sanırım beyin zorlanıyor sonraki testte aşırı yanlışım çıkıyor ama birden oluyor neden sizce bir de 8 soruda 2 yanlış nasıl klasik paragraf sorusu.

Hocam paragraf çözmek zaman ister kendinizi "her gün 60 paragraf" falan diye zorlamayın bence veya mesela 20-25 sorudan sonra 5-10 dk mola verin kafanızı toplayın öyle devam edin.
Peki hocam her gün düzenli yaptığım taktirde mesela 34 paragraf çıktı diyelim sınavda 32 sini yapabilecek kıvama gelirim değil mi

Sonuçlarınızın iyi olup olmadığı çözdüğünüz soruların zorluk seviyesine göre değişir. Ama günde 55 soru paragraf çözmek çok değil mi? Özellikle şu aşamada. Çok soru çözüyorsunuz. İleriki sorularda sıkılıp daha fazla yanlış yapmanız olağan.

Mesela çözüyorum her test 8 soru mesela 2 yanlış falan çıkıyor böyle 55 soru falan çözdüğümde Total'de sanırım beyin zorlanıyor sonraki testte aşırı yanlışım çıkıyor ama birden oluyor neden sizce bir de 8 soruda 2 yanlış nasıl klasik paragraf sorusu.
Zoraki çözdüğün içindir, sıkıldığın yerde bırak çok paragraf sıkar.

Sonuçlarınızın iyi olup olmadığı çözdüğünüz soruların zorluk seviyesine göre değişir. Ama günde 55 soru paragraf çözmek çok değil mi? Özellikle şu aşamada. Çok soru çözüyorsunuz. İleriki sorularda sıkılıp daha fazla yanlış yapmanız olağan.
Hocam yaklaşık 2 haftadır her gün düzenli çözüyorum limit yayınları kronometre soru bankası

Hocam günde 55-60 bandı çok mu sizce

Peki hocam her gün düzenli yaptığım taktirde mesela 34 paragraf çıktı diyelim sınavda 3ikisini yapabilecek kıvama gelirim değil mi?

Bu konuda bir şey diyemem hocam bu size bağlı okuduğunuz iyi anlıyorsanız veya analatik zekanız iyi çalışıyorsa ve sınav esnasında stres vs yapmıyorsanız belki olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı