agt35qw Picopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Selamünaleyküm, paragrafta hangi YT hocası daha iyi? Kadir Gümüş mü, rüştü 0'dan paragraf ya da deniz hoca 20 günde paragraf mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Selamünaleyküm, paragrafta hangi YT hocası daha iyi? Kadir Gümüş mü, rüştü 0'dan paragraf ya da deniz hoca 20 günde paragraf mı?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.892 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #2 Ben rüştü hocayı daha çok seviyorum. Anlatımı bana daha çok hitap ediyor.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #3 agt35qw dedi: Selamünaleyküm, paragrafta hangi YT hocası daha iyi? Kadir gümüş mü, rüştü 0'dan paragraf ya da deniz hoca 20 günde paragraf mı? Genişletmek için tıkla... Paragraf kampı saçmalıktır okuduğunu anlamada nasıl bir kamp yapabilirsiniz ki videoda size okuduğunuzu anlamayı anlatacak AYT edebiyat olsa tamam taktikler veriliyor ama TYT paragrafta kamp yerine her gün 20 30 paragraf çözmek daha mantıklı.
agt35qw dedi: Selamünaleyküm, paragrafta hangi YT hocası daha iyi? Kadir gümüş mü, rüştü 0'dan paragraf ya da deniz hoca 20 günde paragraf mı? Genişletmek için tıkla... Paragraf kampı saçmalıktır okuduğunu anlamada nasıl bir kamp yapabilirsiniz ki videoda size okuduğunuzu anlamayı anlatacak AYT edebiyat olsa tamam taktikler veriliyor ama TYT paragrafta kamp yerine her gün 20 30 paragraf çözmek daha mantıklı.