Parallels Desktop GNU/Linux'ta bulunuyor mu?

Bsd Kaymak

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Parallels Desktop uygulamasını gerçekten seviyorum. GNU/Linux'ta bulunduğu hakkında duyumlar aldım. Nereden indireceğimi atabilir misiniz? Archwiki'de bir makale buldum. Fakat toolları Mount etmekten bahsediyordu, Mac üzerine Arch kurulumu yapılmıştı galiba. Aydınlatabilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz uygulamayı bilmiyorum ama Vmware/virtual box gibi bir sanal makine oluşturarak başka bir işletim sistemi kullanmanıza yarıyorsa VMware çok güzel ve bedava.

Parallel daha kullanışlı. Yanlış bilmiyorsam GPU Passthrough ile uğraşmadan GPU'muz kurduğumuz sanal makineye entegre ediliyor. Toolları falan iyi. O yüzden istemiştim. VirtualBox, VMware yazılımlarını biliyorum.

Bu programın GNU/Linux'a kurulabildiğini sanmıyorum. Onun yerine başka programlar kullanabilirsiniz. QEMU, KVM, Virt-Manager, GNOME Boxes ve VirtualBox olabilir.
Archwiki'de bir makale buldum. Fakat toolları Mount etmekten bahsediyordu.
Bu bahsettiğiniz araçlar büyük bir ihtimal sanal makine deneyimini daha iyi hale getirmek için olmalı. Tıpkı VirtualBox'daki misafir eklentileri gibi.

Son düzenleme:
Bu programın GNU/Linux'a kurulabildiğini sanmıyorum. Onun yerine başka programlar kullanabilirsiniz. QEMU, KVM, Virt-Manager, GNOME Boxes ve VirtualBox olabilir.

Bu bahsettiğiniz araçlar büyük bir ihtimal sanal makine deneyimini daha iyi hale getirmek için olmalı. Tıpkı VirtualBox'daki misafir eklentileri gibi.

Evet, zaten onun farkında olarak yazdım. Sanal makine mantığını biliyorum hocam merak etmeyin. Virt-Manager ve VirtualBox kullanıyorum zaten, Parallels daha kullanışlı. O amaçla sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı