H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #1 Bu programı daha önce kullanmadım fakat Windows ile oyun dahi oynanabileceğini söylüyorlar. Hackintosh Catalina sisteme Parallels ile Windows 10 kursam sistemde bulunan RX570 kartını Windowsta kullanabilir miyim? Nasıl oluyor tam olarak?
Bu programı daha önce kullanmadım fakat Windows ile oyun dahi oynanabileceğini söylüyorlar. Hackintosh Catalina sisteme Parallels ile Windows 10 kursam sistemde bulunan RX570 kartını Windowsta kullanabilir miyim? Nasıl oluyor tam olarak?
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 25 Ekim 2020 #2 Madem bilgisayarın Mac değil Parallels'e yıllık 80 euro vermene gerek yok. Çok daha düşük bir fiyata ikinci bir SSD al Windows çalıştır.
Madem bilgisayarın Mac değil Parallels'e yıllık 80 euro vermene gerek yok. Çok daha düşük bir fiyata ikinci bir SSD al Windows çalıştır.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #3 Biwkan dedi: Madem bilgisayarın Mac değil Parallels'e yıllık 80 euro vermene gerek yok. Çok daha düşük bir fiyata ikinci bir SSD al Windows çalıştır. Genişletmek için tıkla... Para vermeyeceğim zaten. Bir soru sordum ona cevap istiyorum.
Biwkan dedi: Madem bilgisayarın Mac değil Parallels'e yıllık 80 euro vermene gerek yok. Çok daha düşük bir fiyata ikinci bir SSD al Windows çalıştır. Genişletmek için tıkla... Para vermeyeceğim zaten. Bir soru sordum ona cevap istiyorum.