Herkese merhabalar. Valorant'i yuklemek için Mac bilgisayarima Parallels Desktop araciligi ile Windows 10 yukledik. Daha sonra herkeste yaygin olan oyunu ilk kez indiriyor olmama ragmen "gerekli bir programi kuramadik" ile karsilastim. Cogu seyi denedim, olmayinca destek ekibine bilet gonderdim. Simdi "gereksinimler kuruluyor" ekraninda takili kaldi. Bunu geri donus olarak bildirdim. Simdi de birkaç yerde sanal makinenin oyunu acmasina engel oldugu hakkinda ufak bir iki şey okudum. Boyle bir şey var mi? Bu kadar hatayi Parallels Desktop'la Windows kurdugum için mi aliyorum acaba?
Ama YouTube'da oynayanlar gordum kurup . Hiçbir sekilde mi oynanmiyor yoksa bazi islemler mi yapmak gerekir?
Bootcamp'den Windows yukleyince aciliyor oyun. Mac'den oynamak isteyenlere duyurulur.
Ama YouTube'da oynayanlar gordum kurup . Hiçbir sekilde mi oynanmiyor yoksa bazi islemler mi yapmak gerekir?
Bootcamp'den Windows yukleyince aciliyor oyun. Mac'den oynamak isteyenlere duyurulur.