eminnn16834
Hectopat
Daha fazla
Sen niye kartını elaleme veriyorsun?Uzun zamandır satış yapmadığım için alım-satım farklılaşmış sandım ve e Mail'im istendi, attım. Daha sonra onay linkini gönderdim dedi ve onay istedi. Girdim tamamına yakınını doldurdum. 20 dakika sonra karttan 92 dolar çekildi. Daha önce İngiliz bir siteden alışveriş yaptım. ( kart vs boş box vs aldım. Kendi Yurtiçi Kargo taşımaları ile birlikte 800 lira tuttu ). Bu siparişimden 6 gün sonra bu olay başıma geldi ve 92 doların üstüne kart harcamama girdiğim de aynı an da kambiya gelir ya da gider vergisi alındığını da gördüm. Anlamak istediğim durum şudur; eğer devlet vergi aldıysa sıkıntı yok. ( ürün transit olarak geliyor ). 92 dolar yaklaşık 1800 lira yapıyor. Ancak kartımdan bu para çalındı ise bunu geri almak için neler yapmalıyım?
Sen niye kartını elaleme veriyorsun?
Ayrıca ne diyorsun anlamadım?
Uzun zamandır satış yapmadığım için alım-satım farklılaşmış sandım ve e Mail'im istendi, attım. Daha sonra onay linkini gönderdim dedi ve onay istedi. Girdim tamamına yakınını doldurdum. 20 dakika sonra karttan 92 dolar çekildi. Daha önce İngiliz bir siteden alışveriş yaptım. ( kart vs boş box vs aldım. Kendi Yurtiçi Kargo taşımaları ile birlikte 800 lira tuttu ). Bu siparişimden 6 gün sonra bu olay başıma geldi ve 92 doların üstüne kart harcamama girdiğim de aynı an da kambiya gelir ya da gider vergisi alındığını da gördüm. Anlamak istediğim durum şudur; eğer devlet vergi aldıysa sıkıntı yok. ( ürün transit olarak geliyor ). 92 dolar yaklaşık 1800 lira yapıyor. Ancak kartımdan bu para çalındı ise bunu geri almak için neler yapmalıyım?
Kral sen bana o adamın bilgilerini ver ben bi bakayım dolandırıcılık konusunda ünlü falan mıUzun zamandır satış yapmadığım için alım-satım farklılaşmış sandım ve e Mail'im istendi, attım. Daha sonra onay linkini gönderdim dedi ve onay istedi. Girdim tamamına yakınını doldurdum. 20 dakika sonra karttan 92 dolar çekildi. Daha önce İngiliz bir siteden alışveriş yaptım. ( kart vs boş box vs aldım. Kendi Yurtiçi Kargo taşımaları ile birlikte 800 lira tuttu ). Bu siparişimden 6 gün sonra bu olay başıma geldi ve 92 doların üstüne kart harcamama girdiğim de aynı an da kambiya gelir ya da gider vergisi alındığını da gördüm. Anlamak istediğim durum şudur; eğer devlet vergi aldıysa sıkıntı yok. ( ürün transit olarak geliyor ). 92 dolar yaklaşık 1800 lira yapıyor. Ancak kartımdan bu para çalındı ise bunu geri almak için neler yapmalıyım?