Param Güvende alışverişinde dolandırıldım

Hocam siz bu arkadaşın konusunu nasıl anladınız? Bize de anlatır mısınız? Şahsen ben anlayamadım.

2 saattir konuya bakıyorum yine de anlamadım.

Hocam siz bu arkadaşın konusunu nasıl anladınız? Bize de anlatır mısınız? Şahsen ben anlayamadım.

2 saattir konuya bakıyorum yine de anlamadım.

Tamamını okumadım bile hocam. Mail istediler dedikten sonra yaşadığım şeyin aynısını olduğunu anladım. O yüzden idrak etmesi kolay oldu. Arkadaşta sanırım kart bilgilerini vermiş fakat kendi yaptığı alışverişin biraz üzerinde bir miktar çekilmiş karttan. Diyor ki acaba yurt dışı alışverişi olduğu için vergimi alınıyor ya da ben dolandırıldım mı?

3D Secure olmadan para çekildiği için bankanın parayı iade edeceğini falan mı sanıyorsun?

3D Secure olmadan para çekildiği için bankanın parayı iade edeceğini falan mı sanıyorsun?
Yaani bence eder 3D olmadan alınan bir şey zaten ya Spotify falan olur veya rıza dışı CC yapılması diye düşünüyorum. Zaten bir şey anlamadım A1 TR yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…