Param Güvende gerçekten güvenilir mi?

Wosky

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, Sahibinden'den bisikletim için parça alacağım ve Param Güvende ile satıyor. Param Güvende gerçekten güvenilir mi? Yani dolandırılma ihtimali, kart çalınma ihtimali var mı?

Orijinal site olduğu sürece sahibinden Param Güvende alıcılar için tamamen güvenilir satıcılar için ise yarı yarıya şansa kalmış bir sistem. Sen alıcı konumunda olduğundan dolayı için rahat olsun zaten aldığın ürünü sağlam bile gelse iade edebilirsin.

Satıcı için hayır, alıcı için çok güvenli.

Örnek veriyorum : Ekran kartını GET ile SATTIN ve karşı tarafa kargoladın. Oda sana geri salata gönderdi. Seni koruyan hiçbir kanun yok. Üstüne su soğuk içiyorsun ve bunu söyleyen 'Çağrı merkezinde ki bir çalışan.'
Ben sordum,direkt üstü kapalı geçmiş olsun. Sorumluluğu kendiniz alıyorsunuz dedi.
Üstte ki arkadaşın dediği gibi 'Satıcı için hayır,alıcı için çok güvenli.'

Param Güvende güvenilir. Zaten Sahibinden'in kendi ödeme yöntemi. Hatta alıcılar için fazla bile güvenli bile denebilir. Ancak satıcılar için pek tavsiye etmiyoruz.

Orijinal sahibinden uygulamasından yaparsan bir sorun olmaz. Görüp elden almanız daha iyi olur ama imkanınız yoksa kullanabilirsiniz.

Güvenilir ama uygulama üzerinden yap sana link atarsa tıklama dolandırılsın.

Orijinal site olduğu sürece sahibinden Param Güvende alıcılar için tamamen güvenilir satıcılar için ise yarı yarıya şansa kalmış bir sistem. Sen alıcı konumunda olduğundan dolayı için rahat olsun zaten aldığın ürünü sağlam bile gelse iade edebilirsin.

Satıcı için hayır, alıcı için çok güvenli.

Örnek veriyorum: Ekran kartını get ile sattın ve karşı tarafa kargoladın. Oda sana geri salata gönderdi. Seni koruyan hiçbir kanun yok. Üstüne su soğuk içiyorsun ve bunu söyleyen 'çağrı merkezinde ki bir çalışan.'
Ben sordum, direkt üstü kapalı geçmiş olsun. Sorumluluğu kendiniz alıyorsunuz dedi.
Üstte ki arkadaşın dediği gibi 'satıcı için hayır, alıcı için çok güvenli.'

Cevaplarınız için teşekkürler.

Param Güvende sistemi, tamamıyla alıcıyı korumaya yönelik sistem ve ürün, istediğiniz gibi gelmezse doğrudan iade edebiliyorsunuz. Alıcılar tarafından suistimal edilme ihtimali olan bir sistem olduğu için satıcılara pek tavsiye edilen sistem değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı