Param Güvende güvenilir mi?

hcnuPcitirC

Hectopat
Daha fazla  
2 güne Param Güvende üzerinden satış yapacağım fakat alıcının lafları ve hareketleri bana hiç normal gelmedi. Örnek olarak, telefonumda rastgele numaralardan gelen aramaları otomatik kaydeden bir ayar açık ve bunun bildirimi karşıya gidiyor, alıcı bunu duyduğunda "ne kaydı açıyorsun kardeşim yanlış bir şeymi yapıyoruz burada" dedi.
Param Güvende ile alacakmış yarın kargoya veririm fakat bu sistem güvenilir mi?

Değil, satıcı isen uzak dur, yani başına illaki bir şey gelecek diye bir şey yok ama başına bir şey geldiği zaman Sahibinden kesinlikle seni korumuyor, tamamen alıcı odaklı bir sistem. Adam ürünü aldıktan sonra içine bozuk bir ürün koyup gönderse bir hak talebinde bulunamıyorsun bile. Kanıtın varsa suç duyurusunda bulunup uğraşırsan belki anca sonuç alırsın. Bence dolap üzerinden satış yap ya da en iyisi eldendir.

Hocam şey duydum parça alıp içinden bozuk diye iade eden varmış

Aynen bana aynısı GittiGidiyor klapanmadan önce olmuştu bir kamera satmıştım alıcıyı makineyı beğenmediğini söyleyip iade yaptı ama kameranın sağlam pillerini alıp boşlarını koyup geri göndermişti. En iyisi elden alış ve satış, artık bu tip sitelerin güvenirliliği kalmadı.

Ürün satın alacağı sırada konuşması ses kaydına alınıyor diye rahatsız oluyor olan bir alıcı ile ben iş yapmazdım. %100 güvenilir olan bir sistem yok, elden satmak her zaman daha iyi bir seçenektir.

Yaklaşık 10 bin TL'lik satış yapmışımdır. Bir sorun yaşamadım. En son geçen haftalarda elimdeki RX 6400'ü 2300 tl'e sattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…