Emin tonbul Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #11 Evil Belief dedi: %10'du en son. Yani 45 TL. Değiştiyse bilmiyorum. Google'dan bir aratırsınız. Genişletmek için tıkla... Baktım kategoriye göre bedel değişiyormuş.
Evil Belief dedi: %10'du en son. Yani 45 TL. Değiştiyse bilmiyorum. Google'dan bir aratırsınız. Genişletmek için tıkla... Baktım kategoriye göre bedel değişiyormuş.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2022 #12 ItsAllGoodman dedi: Ödeme kısmına gelip bakabilirsin sormak yerine. Genişletmek için tıkla... Hayır cevap da verdim, neden up'luyor ki? Emin tonbul dedi: Baktım kategoriye göre bedel değişiyormuş. Genişletmek için tıkla... Sipariş aşamasında çıkar arkadaşın dediği gibi.
ItsAllGoodman dedi: Ödeme kısmına gelip bakabilirsin sormak yerine. Genişletmek için tıkla... Hayır cevap da verdim, neden up'luyor ki? Emin tonbul dedi: Baktım kategoriye göre bedel değişiyormuş. Genişletmek için tıkla... Sipariş aşamasında çıkar arkadaşın dediği gibi.
Emin tonbul Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #13 ItsAllGoodman dedi: Ödeme kısmına gelip bakabilirsin sormak yerine. Genişletmek için tıkla... Hmm deneyeceğim simdi. Evil Belief dedi: Hayır cevap da verdim, neden up'luyor ki? Sipariş aşamasında çıkar arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemiştim.
ItsAllGoodman dedi: Ödeme kısmına gelip bakabilirsin sormak yerine. Genişletmek için tıkla... Hmm deneyeceğim simdi. Evil Belief dedi: Hayır cevap da verdim, neden up'luyor ki? Sipariş aşamasında çıkar arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemiştim.
Destanqq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 213 Yer İST Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 16 Ocak 2022 #14 Evil Belief dedi: Hayır cevap da verdim, neden up'luyor ki? Sipariş aşamasında çıkar arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor?
Evil Belief dedi: Hayır cevap da verdim, neden up'luyor ki? Sipariş aşamasında çıkar arkadaşın dediği gibi. Genişletmek için tıkla... İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Ocak 2022 #15 Destanqq dedi: İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor? Genişletmek için tıkla... https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/360020576519-%C4%B0ptal-ve-%C4%B0ade-S%C3%BCreci-Nas%C4%B1l-%C4%B0%C5%9Fliyor- ürünü ücretsiz olarak anlaşmalı olduğumuz PTT ya da Yurtiçi Kargo firmasına vererek iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Destanqq dedi: İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor? Genişletmek için tıkla... https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/360020576519-%C4%B0ptal-ve-%C4%B0ade-S%C3%BCreci-Nas%C4%B1l-%C4%B0%C5%9Fliyor- ürünü ücretsiz olarak anlaşmalı olduğumuz PTT ya da Yurtiçi Kargo firmasına vererek iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 16 Ocak 2022 #16 Destanqq dedi: İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Ödediğin komisyonu geri alamıyorsun. 450 liralık ürüne 45 lira komisyon ödediysen 450 lira iade alıyorsun örneğin.
Destanqq dedi: İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Ödediğin komisyonu geri alamıyorsun. 450 liralık ürüne 45 lira komisyon ödediysen 450 lira iade alıyorsun örneğin.
Emin tonbul Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #17 Destanqq dedi: İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Kargo ücretsiz yazıyor
Destanqq dedi: İade edince kargo beli ekstra mı ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Kargo ücretsiz yazıyor
Destanqq Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 213 Yer İST Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 16 Ocak 2022 #18 Emin tonbul dedi: Kargo ücretsiz yazıyor Genişletmek için tıkla... İyi bari o güzelmiş.