Merhaba arkadaşlar, RAM sattım ama RAM'de bir sorun olmadığına eminim, ona rağmen alan kişi ürünü iade etti, merak ettiğim bu kişi bana bilerek başka bir ürün gönderirse ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar, RAM sattım ama RAM'de bir sorun olmadığına eminim, ona rağmen alan kişi ürünü iade etti, merak ettiğim bu kişi bana bilerek başka bir ürün gönderirse ne yapmalıyım?
Başka ürün gönderirse itiraz edersiniz ve sahibinden parayı havuzda tutar, eğer ki haklı iseniz paranızı sonrasında alabilirsiniz fakat diyelim aynı model bozuk RAM gönderdi, bu durumda kanıtlamak çok zor. Param Güvende alıcıyı savunan sistemdir.
Yani yukarıdaki arkadaşın dediği gibi elinizde gönderdiğiniz ürünle gelen ürünün aynı olmadığını ispat edebileceğiniz bir kayıt varsa olabilir size kalmış.
Ürün size geldiğinde bence teslim aldığınız andan paketi açana kadar olan bölümü videoya çekin, ürünü çıkarın ve son durumunu, eksik kırık bir şeyi var mı videoda görünsün. Seri numarası falan da görünsün.
Ondan sonra elinizde varsa o bilgiler kıyaslayın ve farklılık varsa bu videoyu da kullanırsınız.