Param Güvende ile iPhone alınır mı?

TheNameNope

Kilopat
Ordu'da yaşıyorum ve çevremde güzel fiyata temiz telefon bulmak çok zor. Sahibinden üzerinden iPhone almak istiyorum. Bu yöntemle daha önce çok alışveriş yaptım ama hiç bu kadar yüksek fiyatlı alışveriş yapmadım. Param Güvende ile iPhone almak riskli mi? Çıkabilecek sorunlar neler? Ve bu sorunlar geri dönüşü olabilen sorunlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Ordu'da yaşıyorum ve çevremde güzel fiyata temiz telefon bulmak çok zor. Sahibinden üzerinden iPhone almak istiyorum. Bu yöntemle daha önce çok alışveriş yaptım ama hiç bu kadar yüksek fiyatlı alışveriş yapmadım. Param Güvende ile iPhone almak riskli mi? Çıkabilecek sorunlar neler? Ve bu sorunlar geri dönüşü olabilen sorunlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Gecen sene babam dolandırıldı lınk uzerınden benım haberım yoktu. Sahıbındenının uygulamasından yaptıgın surece yapılır.

2. el iPhone almayın kardeşim 2 ay sonra ağlayacaksınız arızası çıktı diye sırf iPhone diye iPhone alıyorsunuz paranız çöp oluyor bırakın şu meteryalistlikleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı