Param Güvende ile işlemci satmak mantıklı mı?

Yer
Dünya'da bir yer
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime B450M-K
Ryzen 5 5600
Sapphire RX 6700 10GB
16 GB Corsair Vangeance
750W Gigabyte PSU
AOC 21" Monitör
Bu forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, birisi Param Güvende ile işlemci satmış fakat alan kişi pinlerinden birkaçını yamultup satan kişiye bu işlemcinin pinleri yamuk diyip fiyatı indirmesini söylemiş. Açıkçası sormadan edemeyeceğim, işlemci konusunda Param Güvende ile satış yapmak satıcının lehine değil mi?

Bu forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, birisi Param Güvende ile işlemci satmış fakat alan kişi pinlerinden birkaçını yamultup satan kişiye bu işlemcinin pinleri yamuk deyip fiyatı indirmesini söylemiş. Açıkçası sormadan edemeyeceğim, işlemci konusunda Param Güvende ile satış yapmak satıcının lehine değil mi?

Ben satış yaptım sorun yaşamadım fakat olmayacak şey değil o yüzden elden satmak en doğrusu.

Bu forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, birisi Param Güvende ile işlemci satmış fakat alan kişi pinlerinden birkaçını yamultup satan kişiye bu işlemcinin pinleri yamuk deyip fiyatı indirmesini söylemiş. Açıkçası sormadan edemeyeceğim, işlemci konusunda Param Güvende ile satış yapmak satıcının lehine değil mi?

Hocam Param Güvende ile bilgisayar parçası satmayı doğru bulmuyorum, 500-600 TL kazanacağım diye elinizdekinden olabilirsiniz.

Bu forumda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam, birisi Param Güvende ile işlemci satmış fakat alan kişi pinlerinden birkaçını yamultup satan kişiye bu işlemcinin pinleri yamuk diyip fiyatı indirmesini söylemiş. Açıkçası sormadan edemeyeceğim, işlemci konusunda Param Güvende ile satış yapmak satıcının lehine değil mi?

İşlemcinizin işlem görmesini istiyorsanız neden olmasın :) Bence EFT + kargo ile satın. Merak etmeyin elde kalmaz illaki satılır.

Alıcı için çok iyi ama satıcı için sorun çıkabiliyor satacaksanız bile ürünü paketlerken sağlam olduğuna dair video çekin kanıt olsun elinizde.

Evet Param Güvende uygulaması alıcı için büyük bir nimet ama satıcı için aynı şeyi söylemek güç.

Bu tür sistemler sadece alıcıyı koruma amaçlı geliştirilmiştir. Satıcı ölsün bitsin gitsin yani. Her şey olabilir dostum, sana boş poşet yollar bana boş poşet yolladı der üzerine yatar malın. Başıma gelen olaylardan kaynaklı tecrübeye sabit, önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı