Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 17 Mart 2023 #101 Hocam gelince seri no'yu kontrol edin eğer sizin işlemcinizin seri nosu ile aynı değilse gerekli işlemleri başlatın bence. ben patrix dedi: Kişinin ismi Mustafa perse numarasının sonu 99 ile bitiyor haberiniz olsun başkalarına da yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Ben bir de güvenli olsun diye bol bol bu patlayan plastiklerden koydum zarar gelmemesi için ne hikmetse açıldı diyor Genişletmek için tıkla...
Hocam gelince seri no'yu kontrol edin eğer sizin işlemcinizin seri nosu ile aynı değilse gerekli işlemleri başlatın bence. ben patrix dedi: Kişinin ismi Mustafa perse numarasının sonu 99 ile bitiyor haberiniz olsun başkalarına da yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Ben bir de güvenli olsun diye bol bol bu patlayan plastiklerden koydum zarar gelmemesi için ne hikmetse açıldı diyor Genişletmek için tıkla...
TommY07 Kilopat Katılım 17 Ekim 2017 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #102 ben patrix dedi: Kişinin ismi Mustafa perse numarasının sonu 99 ile bitiyor haberiniz olsun başkalarına da yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Ben bir de güvenli olsun diye bol bol bu patlayan plastiklerden koydum zarar gelmemesi için ne hikmetse açıldı diyor Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir?
ben patrix dedi: Kişinin ismi Mustafa perse numarasının sonu 99 ile bitiyor haberiniz olsun başkalarına da yapma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Ben bir de güvenli olsun diye bol bol bu patlayan plastiklerden koydum zarar gelmemesi için ne hikmetse açıldı diyor Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir?
noskillfury Hectopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 192 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ASUS Dual Radeon RX 6650XT 8G 16GB 3600MHz CL18 Ram WD Green 480GB NVMe M2 SSD Rampage 750W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Beatmaker 2 Nisan 2023 #103 Ama bilgisayarcıdan bilgisayarcıya fark var. Adamın ilanlarına biraz baksaydınız net bir şekilde anlardınız. 4090 satıyor ama garantisi bitmiş.
Ama bilgisayarcıdan bilgisayarcıya fark var. Adamın ilanlarına biraz baksaydınız net bir şekilde anlardınız. 4090 satıyor ama garantisi bitmiş.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.086 2 Nisan 2023 #104 Bu tür heriflerin peşini bırakmamanızı tavsiye ediyorum son raddeye kadar gidin hocam.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 2 Nisan 2023 #105 Maalesef ailem uğraşmaya değmez dediği için...