Param güvende ile satış yapılmalı mı?

Emre Aydın 1452

Hectopat
Elimde bir klavye var Razer Blackwidow V3 Green Switch. 850TL'ye koydum bir mesaj attı param güvende açar mısınız diye tamam dedim ürünle ilgili bir şeyler sordu. Hiç pazarlık yapmadı komisyonu + kargoyu öderim dedi ben de biraz şüphelendim. Pazarlık yapmadan alan yok Türkiy de çok ucuza da bırakmıyorum sonra internette param güvende güvenilir mi? Diye baktığımda çoğu kişi güvenilir olmadığını sattığım ürün yerine başka ürün koyup iade edebilecekleri hakkında konuşuyordu. Siz ne düşünüyorsunuz? Fikir verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param güvende komisyonunu zaten alan kişi ödüyor, ben defalarca Param Güvende ile ürün sattım ve bir problem yaşamadım. Genel olarak alıcıyı korumaya yönelik bir hizmet olsa da sorun olacağını düşünmüyorum. Ürünü göndermeden önce çalıştığına dair bir video kaydedebilirsiniz önlem amaçlı.

Param Güvende yöntemi bir alıcı için değerli olsa dahi satıcı tarafında konunun varacağı yer konusunda soru işareti oluşturuyor. Nitekim sattığınız ürünün onay sürecinde yaşayacağı durum dahilinde Sahibinden bir sorumluluk kabul etmediği gibi olasılıkları siz göğüslemek zorundasınız. Özellikle çevre birimlerinin elden teslim edilmesini daha çok önermekteyim.

Başka ne gibi önlemler almam lazım sattığım şey klavye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…