Param Güvende ile satışta satıcının numarası gerekir mi?

DandelioN1264

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden de bir şey satıyordum birisi Param Güvende ile almak istediğini ama almaya çalışırken cep telefon numaramın istendiğini, bu yüzden de cep telefon numaramı yazmam gerektiğini söyledi. Dediği şey doğru mu? Param Güvende ile alırken satıcının numarasını istiyor mu Sahibinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden de bir şey satıyordum birisi Param Güvende ile almak istediğini ama almaya çalışırken cep telefon numaramın istendiğini, bu yüzden de cep telefon numaramı yazmam gerektiğini söyledi. Dediği şey doğru mu? Param Güvende ile alırken satıcının numarasını istiyor mu Sahibinden?

Satıcı için çok da tavsiye edilmiyor Param Güvende bu arada bunun farkında mısınız?

Sahibinden ister ancak mesaj olarak kullanıcı istiyorsa bot dolandırıcılardır. Böyle bir mesaj ise dolandırıcıdır. Sahibinden satış işleminde ister. Mesaj olarak kullanıcı şeklinde istemez.
1684682565778.png

Telefon numaranızı hiçbir zaman istemez, satıcı kendi özelinde IBAN kısmında girer alıcı da ödeme ekranında ve hesabında kullanır.
Telefonunuzu alıp size WhatsApp gibi yerlerden aldım işte şu linke tıklayıp onaylamanız lazım diyerek dolandırmak ister dikkat edin.

Sahibinden ister ancak mesaj olarak kullanıcı istiyorsa bot dolandırıcılardır. Böyle bir mesaj ise dolandırıcıdır. Sahibinden satış işleminde ister. Mesaj olarak kullanıcı şeklinde istemez.
Eki Görüntüle 1787763
Benim eski sahibinden hesabım çalınmıştı çalan kişi millete bu tarz şeyler yazmıştı birşeyler almaya çalışmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı